p>Louis Poulsen Cirque nyhed

Cirque fra Louis Poulsen kommer i en ny grå farve

Louis Poulsen relancerer den legesyge pendel i nyt, moderne design. Med en palette af bløde, grå toner får Cirque et stemningsfuldt look.

Den legesyge Cirque pendel kommer nu i en moderne grå farvepalette.

Cirque-pendlen har haft et dristigt og anderledes design fra starten. Nu udforsker den svenske designer, Clara Von Zweigbergks dynamiske form nye områder med nye farvetoner. Fra foråret 2018 vil Cirque, som i dag fås i flere forskellige farverige udgaver, kunne fås i en skandinavisk inspireret palette med bløde grå toner.

Fokus på form og detalje.

Clara von Zweigbergks originale Cirque-pendel, som blev lanceret i 2016, er en iøjnefaldende lampe i tre størrelser og tre lette farvekombinationer. De farverige striber opfyldte von Zweigbergks vision om snurrende objekter, hvor detaljerne flyder sammen. Nu præsenterer Louis Poulsen en anden side af den specielle pendel ved at vælge grå farvetoner, som fremhæver samspillet mellem lys og skygge på pendlens bløde konturer.

Cirque pendel fra Louis Poulsen

En visuel oplevelse med skandinavisk design for øje.

Cirque udsender et smukt, blødt og stemningsfuldt lys, og dens unikke form og mathvide inderside sikrer en direkte nedadrettet lysfordeling. Samspillet af lys kombineret med følelsen af, at pendlen kunne snurre i luften, refererer til von Zweigbergks oprindelige inspiration fra Tivoli i København, hvor karruseller, rumskibe og andre forlystelser snurrer rundt i luften.

Selvom den matte, malede finish giver et blødt indtryk, er pendlen faktisk lavet af aluminium og produceret i ét stykke. Modellen er robust og let at vedligeholde og derfor ideel til køkkenet, børneværelset, entréen, stuen og spisestuen. Pendlen kan hænge enkeltvis, i rækker eller klynger.

Alle tre størrelser – der har en diameter på hhv. 150 mm, 220 mm og 380 mm – vil kunne fås i den nye monokromatiske stil, hvilket giver nye indretningsmuligheder. Cirque er udstyret med en E27-fatning, der passer til alle LED-lyskilder, og giver brugeren komplet frihed til at vælge den lyskilde, der giver den bedste farvegengivelse og lystemperatur i et givent rum.

Køb Cirque fra Louis Poulsen i dag

Har du behov for vejledning, er du velkommen til at kontakte os