Sådan samler du en PH 2/1 pendel

Nyheder fra Philips Hue Outdoor

Sommeren er i den grad over os, og er der noget bedre end at bruge de lune aftentimer på terrassen?

Philips Hue lancerer en lang række funktionelle lamper, som har til formål at skabe den hyggelige atmosfære i haven eller på terrassen. Hele 5 nye produktlinjer i Hue's Outdoor sortiment har set dagens lys. Det drejer sig om Calla, Lily, Lucca, Tuar og Turaco. Alle lamperne er især perfekte til at oplyse områder i haven, som du ønsker skal have ekstra fokus. Det kunne være oplysning af blomsterbed, krukker, træer, en gangsti eller andet.

Spotlamper fra Philips Hue Outdoor

Lily Spike er den første udendørs spotlampe fra Philips Hue, som kan monteres på væggen eller som spyd. Lily har integreret Philips Hue Color funktion, der har hele 16 millioner forskellige farveindstillinger og har adskillige forudindstillede farvetemaer. Ved at tilkoble Lily Spike til din Hue Bridge, kan du bl.a. få glæde af Geo-Fencing funktionen til at kontrollere, hvornår lyset skal tænde i løbet af dagen.

Bedlamper og Pedestaler fra Philips Hue Outdoor

Det er et omfattende udvalg af lækre bedlamper, som Philips Hue har lanceret denne gang. Calla, Tuar, Lucca og Turaco fungerer alle som bedlamper, der kan serieforbindes og dermed skabe hyggelig belysning rundt i haven, på terrassen eller langs en gangsti. Flere af Hue bedlamperne findes i 2 størrelser, mens du samtidigt kan kombinere dem med en væglampe i samme lækre design. Alle lamperne kan, ved hjælp af, Hue Bridge styres direkte via din Smartphone.

Philips Hue Outdoor - Stort sortiment online

Nem intallation og smart trådløs teknologi

Philips Hue Appen tilbyder muligheden for at sætte en timer direkte på din Smartphone, så du har lys på et bestemt tidspunkt i løbet af aftenen. Derudover kan du justere lysstyrke, farvemætning og nuancer.

Philips Hue Outdoor sortimentet er super let at installere. Se videoen herunder.

Hue Outdoor handler om lys. Designet på selve lamperne er afdæmpet og ikke så fremtrædende. I stedet er det lyset, der stjæler opmærksomheden. fabelagtigt LED, som ikke kun giver dig energibesparende belysning, men samtidig belysning, som er skabt til udendørs brug.

Se det store udvalg af lamper fra Philips Hue lige her

Fuldend oplevelsen med Hue Bridge

Ønsker du at styre din Hue lampe via din smartphone, skal du bruge en Hue Bridge, som placeres i hjemmet med tilkobling til internettet. Efter en hurtig opkobling, kan du nu styre op til 50 enheder fra din mobil. Med Philips Hue Bridge kan du også styre lyset i hjemmet når du ikke er hjemme.

I videoen herunder, kan du se hvordan det virker.

Kontakt os via tlf.: 97 22 20 88 eller på mail: [email protected].