&Tradition - et århundrede af flot design

Som en hyldest til Danmarks veletableret designarv bygger &Tradition bro mellem gammelt og nyt ved at skabe møbler, belysning og interiør til hjemmet med en tidløs appel. Fra genudgivelse af designikoner til at skabe fremtidige klassikere, i samarbejde med anerkendte internationale designere.

Det strækker sig over årtier af tidløse designikoner – fra Verner Pantons normbrydende Flowerpot-lampe første gang produceret i slutningen af ​​1960'erne, til Arne Jacobsen og Flemming Lassens borgmestersofa designet specielt til Søllerøds rådhus beliggende i udkanten af ​​København, Bellevue-serien af Arne Jacobsen, som var den første han designede tilbage i sin tid – &Traditions kollektion af møbler, belysning og interiør genstande spænder fra genudgivne klassikere fra midten af ​​århundredet til nutidige værker.

Ved siden af ​​sådanne perler fra midten af ​​århundredet findes en række nutidige værker, værker af nogle af nutidens mest anerkendte internationale kunstnere: Valencia-baserede Jaime Hayon, det lokale studie Space Copenhagen, den svenskopvoksede designer Sami Kallio og den norske duo Anderssen & Voll – for at nævne nogle få.

Altid respektfuldt. Altid lavet til at holde.

Flowerpot af Verner Panton (1926-1998)

Flowerpot serien fra &Tradition, er designet af Verner Panton i 1968, med en intention om at skabe noget helt nyt, som aldrig var set før, i en række lyse og livlige farver. Flowerpot lamperne blev inspireret af 60’erne og 70’ernes Flower Power revolution, som var kendetegnet for fred, kærlighed og harmoni. I dag, kender vi Flowerpot lamperne som en af de mest revolutionerende danske designikoner og &Tradition sælger stadig denne klassiker i dag.

Den populære Flowerpot serie findes i række form- og farvevarianter, så den er nem og enkel at indrette med. Lamperne fås både som pendel, bord- og væglampe i 14 forskellige skønne farver. Bordlampen findes i to forskellige udgaver Flowerpot VP4 og Flowerpot VP3, som i 2021 fik en utrolig populær og genopladelig miniudgave, Flowerpot VP9.

Gå på opdagelse i alle Flowerpot lamper her.

 

AJ Bellevue af Arne Jacobsen (1902-1971)

Bellevue-serien var den første serie, som Arne Jacobsen designede tilbage i sin tid. Da Bellevue serien første gang produceres, signalerede det begyndelsen på dansk minimalisme – Arne Jacobsen var med til at forme modernismen i Danmark, særligt er han kendt for en lang række ikoniske møbler og belysning, som vi elsker og kender i dag.

I anledningen af Arne Jacobsens 120-års jubilæum har &Tradition kreeret en specialudgave af den ikoniske AJ7 Bellevue gulvlampe. Jubilæumsudgaven er kun tilgængelig i år, i perioden d. 1. april 2022 til og med d. 30. november 2022, du kan se AJ7 Bellevue gulvlampe – Anniversary Edition her.

Gå på opdagelse og se alle AJ Bellevue lamper her.

 

Formakami af Jaime Hayon (2015)

Østen møder Vesten i Jaime Hayons kreative twist af en traditionel asiatisk papirlanterne i et nutidig udtryk. Formakami fra &Tradition er en serie af lamper der bærer præg af inspiration fra det gamle Asien, et vellykket forsøg på at forene det nye med gamle. Lamperne fremtræder stilfuld og enkel – rispapiret tilføjer lampen et varmt og behageligt lys. Formakami lamperne findes i tre pendel størrelser sammen med en stilren bordlampe – Formakami er velegnet til over et spisebord i stuen eller soveværelset, og kan både hænges op enkeltvis eller samle flere i en klynge.

Gå på opdagelse i Formakami lamperne her.