Gå på opdagelse i ikoniske danske designs 

Jensen Company byder By Lassen Velkommen

Her hos Jensen Company, Herning er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af danske By Lassen både online og i butikken. Læs mere her og bliv fortryllet af By Lassens mantra, “Det handler om følelsen”.

Se hele sortimentet fra danske By Lassen her.

By Lassen - mere end bare design

“Det handler om følelsen” var brødrenes mantra. Når du sidder i et møbel eller træder ind i et rum, skal det hele gå op i en højere enhed sammen. Det er følelsen, der fortæller en, om det er et godt design. Brødrene efterlod et stykke designhistorie bag sig, som By Lassen dagligt forsøger at formidle og udforsker brødreparrets gamle tegninger og fortællinger fra arkivet - for historien er slet ikke slut endnu.

 

Shop By Lassen designikoner online eller i butik

Fælles for by Lassens produkter er de rene linjer og den dynamiske tilgang til form og design. Møbler, lamper og boligtilbehør har til formål at danne en rød tråd hele vejen igennem boligen. Heldigvis er der nok at vælge imellem i By Lassens sortiment - og du finder selvfølgelig et stort udvalg af det i vores fysiske butik.  og online her på siden.

By Lassen - Kubus serien

Det størst kendte ikon, er Kubus lysestage-serien der er designet  af Mogens Lassen tilbage 1962. Det tog ham flere år om at udvikle det unikke design vi kender i dag. Alene fås Kubus lysestagen i et bredt omfang af farver, metaller og størrelser – til et, to, fire eller otte lys. By Lassen har efterfølgende honoreret Mogens Lassens design og fundet hans gamle tegninger der efterfølgende førte til Kubus Bowl, Line, Vaser & Flowerpots - Se hele udvalget fra Kubus-serien lige her.  


By Lassen - Den Trætte Mand

Den overpolstrede lænestol, Den Trætte Mand er designet af Flemming Lassen fra brødreparret i 1935. Med Flemmings egne ord beskrev han følelsen af at sidde i Den Trætte mand som: “Varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen” som reflekterede over i Lassen brødrenes tætte familierelationer, der skulle give samme fornemmelse med sit varme ydre som en hjemlig atmosfære.  Se hele udvalget af Den Trætte Mand lige her,  eller kom forbi butikken hvor den står til udstilling. 


By Lassen - Ingeborg serien

Ingeborg fra By Lassen er oprindeligt designet af Flemming Lassen helt tilbage i 1940. Det startede ud med den søde og bløde lille stol, der fik sit navn som en hyldest til brødreparrets mor, Ingeborg Winding. Men, lad ikke den lille størrelse forskrække dig, fordi Ingeborg vil uden tvivl tilføre værdi i ethvert rum med sin charme og smukke design. Efterfølgende blev en sofa designet i samme stil som Ingeborg, der blev navngivet Vilhelm som brødrenes far hed - så deres forældre atter kunne være sammen igen.
Se hele udvalget af de lækre møbler fra Ingeborg lige her.  


By Lassen - Frame serien

By Lassen har hentet inspiration til den ikoniske Frame-serie fra Mogens Lassens kvadratiske former fra Kubus, der har været med til at skabe en serie af mange forskellige opbevaringsmuligheder, sammensætninger, opstillinger der forener kombinationen af funktion, kvalitet og design så man selv kan lege med indretningen og udtrykket af sine smukke Frame møbler efter præference.  Se hele Frame-serien her og find samspil med resten af din bolig, for Frame vil helt klart kunne bidrage med et unikt præg. 

Du kan se det store udvalg fra By Lassen her.