Jensen Company flytter lokaler!

Jensen Company og Pejseringen, Industrivej Syd 3, 7400 Herning

Jensen Company har fået vokseværk, og flytter derfor i større lokaler med en stor flot udstilling på Industrivej Syd 3, 7400 Herning.


Jensen Company har ligget en del år inde i Herning by, tæt på Herning Centret. Butikken har altid haft et stort udvalg af forskellige lamper i udstillingen, men grundet lokalernes størrelse, har mængden af lamper til udstilling, været begrænset. Fra mandag d. 28. Juni vil dette dog ikke længere være et problem, da vi kan byde jer alle velkomne i en helt nyrenoveret og meget større butik, end den vi i dag kender fra Silkeborgvej 88 i Herning.

Den nye butik er på 600 m2 og vil dele lokale sammen med Pejseringen, lige som før. I den nye udstilling, vil du finde et større udvalg lamper fra mange flere designere end før, og butikken har mange store vinduespartier der giver et behageligt og naturligt lysindfald. Vi har været i fuld gang med renoveringen og nu er vi snart færdige og klar til åbning.

Kæmpe åbningsfest hos Jensen Company!

I forbindelse med at Jensen Company flytter lokaler, så vil butikken på den nuværende adresse på Silkeborgvej 88 i Herning være lukket i uge 25 - altså fra d. 21/6 - d. 27/6.

Mandag d. 28. Juni åbner vi op i den nye butik på Industrivej Syd 3 i Herning og torsdag d. 1. Juli holder vi kæmpe åbningsfest og der vil være lidt koldt at drikke samt snacks.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores nye flotte butik - selvfølgelig med gode tilbud, og forhåbentligt dejligt vejr.

Jensen Company holder kæmpe åbningsfest med gode tilbud på Industrivej Syd 3