Nuura Miira Væglampe Optic

2.399,00 DKK
4. august Forventet levering:
Varenr
5713839034805

Nuura Miira Væglampe Optic i mundblæst glas

Miira-kollektionen fra det danske brand Nuura favner nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien er nordisk inspireret, hvor de hver især komplementerer hinanden og med sit smukke lys spreder en helt unik stemning. Miira-kollektionen består både af pendler, væg- og bordlamper, fremstillet i den absolut højeste kvalitet. Miira betyder netop smukt syn.

Miira Væglampen Optic er fremstillet i mundblæst glas, hvor det nordiske lys skinner gennem, hvilket giver et legende lys og en unik stemning i det rum, hvor lampen placeres. Derudover giver kombinationen af det mundblæste glas og det forarbejdede metal designet balance og tyngde. Miira-kollektionen er kendetegnet ved de runde glasglober, der med sine fine kurver og den tynde hals giver en yndefuld fremtræden i ethvert rum. Miira Væglampen Optic er ingen undtagelse, og med en diameter på blot 14 cm, er det en lille, yndig og stilfuld væglampe. Det optiske glas har ligeledes små forskelle på grund af den håndlavede proces, hvilket gør, at hver enkel lampe er unik.  

Miira Væglampen Optic er med sit smukke design velegnet ind i den moderne indretning. Den tager sig eksempelvis flot ud som sengelampe, på badeværelset eller op langs trappen til 1. sal. Væglampen fås også i en model fremstillet i opalglas.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Mundblæst glas (optisk glas), metal
Diameter: 14 cm.
Højde: 28,5 cm.
Dybde: 17,7 cm.
Ledning: 2 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W LED
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Miira Væglampe Optic
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Miira Væglampe Optic

Populære Nuura produkter

  1. Nuura Apiales 18 Messing
    26.999,00 DKK
  2. Nuura Anoli 1 M Pendel
    Special pris 2.175,00 DKK Normalpris 2.899,00 DKK
  3. Nuura Blossi Bordlampe Messing
    Special pris 3.524,00 DKK Normalpris 4.699,00 DKK
Viser butikker tættest på