Nuura Miira 4 Optic Pendel Messing

6.999,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839030909

Nuura Miira 4 Optic Pendel - Messing

Miira-kollektionen fra det danske brand Nuura favner nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien er nordisk inspireret, hvor de hver især komplementerer hinanden og med sit smukke lys spreder en helt unik stemning. Miira-kollektionen består både af pendler, væg- og bordlamper, fremstillet i den absolut højeste kvalitet. Miira betyder netop smukt syn.

Miira 4 Optic Pendel er fremstillet i mundblæst glas og metal, hvor det nordiske lys skinner gennem, hvilket spreder en unik stemning i det rum, hvor lampen placeres. Kombinationen af det mundblæste glas og det forarbejdede metal giver designet balance og tyngde. Miira-kollektionen er kendetegnet ved de runde glasglobe-pendler, der med sine fine kurver og den tynde hals giver en yndefuld fremtræden i ethvert rum. Miira 4 Optic Pendlen er ikke en undtagelse, og den består af fire sammenhængende glasglober, som tilsammen giver et flot look i ethvert hjem.  

Miira 4 Optic Pendel er med sit smukke design velegnet ind i den moderne indretning. Den tager sig eksempelvis flot ud over køkkenøen, over spisebordet eller i soveværelset.

Den smukke guld-farve reflekterer lyset blødt og fremhæver de elegante former på pendlen. Du finder også pendlen med en flot grå finish. Se Nuura Miira 4 Optic Pendlen i grå her.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Mundblæst glas (optisk glas), metal
Farve: Messing/Guld
Diameter: 38 cm.
Højde: 46,5 cm.
Loftplade: 12x5 cm.
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W LED
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Miira 4 Optic Pendel Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Miira 4 Optic Pendel Messing
Viser butikker tættest på