Nuura Anoli 3 Pendelsæt Opal

8.499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839010311

Nuura Anoli 3 Pendelsæt i smukt opalglas

Anoli-kollektionen fra Nuura er en sofistikeret lampekollektion, hvis elegante dråber og varme glød danner essensen af hele kollektionen. Lamperne er en kombination og sammensmeltning af dråber fra en sagte efterårsregn og det nordiske lys, som giver de fineste lamper. Alle kollektionens lamper har netop dråbeform, og er lavet med den absolut højeste håndværkskvalitet. I kollektionen er der både enkle pendler, pendelsæt af tre samt større lysekroner, som alle kan tilpasses både private hjem og større offentlige arealer.

Anoli 3 Pendelsæt Opal består af tre lamper, hver med en diameter på 19 cm, fremstillet i blankt opalhvidt mundblæst glas, som har en reference til et roligt snefyldt vinterlandskab. Formsproget er simpelt og unikt, og den dråbeformede glaspendels snehvide glas er ligeledes med til at fremhæve pendlens rene linjer. Det er en lampe, som udtrykker ro, og som giver et blødt og jævnt lys til sine omgivelser.

Anoli 3 Pendelsættet Opal er med sit simple og smukke design velegnet ind i enhver moderne indretning, hvor den bringer det nordiske lys ind. Den hænger flot over spisebordet eller i hjørnet ved sofaen eller lænestolen. Anoli 3 fås også i en opal udgave.   

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Opalglas, pulverlakeret metal.
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Anoli 3 Pendelsæt Opal
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Anoli 3 Pendelsæt Opal

Populære Nuura produkter

  1. Nuura Apiales 18 Messing
    26.999,00 DKK
  2. Nuura Anoli 1 M Pendel
    2.899,00 DKK
  3. Nuura Blossi Bordlampe Messing
    Special pris 3.524,00 DKK Normalpris 4.699,00 DKK
Viser butikker tættest på