Nuura Anoli 1 M Opal Pendel

2.899,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839013312

Nuura Anoli 1 Medium Opal Pendel

Anoli-kollektionen fra Nuura er en sofistikeret lampekollektion, hvis elegante dråber og varme glød danner essensen af hele kollektionen. Lamperne er en kombination og sammensmeltning af dråber fra en sagte efterårsregn og det nordiske lys, som giver de fineste lamper. Alle kollektionens lamper har netop dråbeform, og er lavet med den absolut højeste håndværkskvalitet. I kollektionen er der både enkle pendler, pendelsæt af tre samt større lysekroner, som alle kan tilpasses både private hjem og større offentlige arealer.

Anoli 1 Medium Opal Pendlen i opalglas er fremstillet i blankt opalhvidt mundblæst glas, som har en reference til et roligt snefyldt vinterlandskab. Formsproget er simpelt og unikt, og den dråbeformede glaspendels snehvide glas er ligeledes med til at fremhæve pendlens rene linjer. Det er en lampe, som udtrykker ro, og som giver et blødt og jævnt lys til sine omgivelser.

Der er ikke det hjem, hvor Anoli 1 Medium Opal Pendlen ikke tager sig flot ud. Den hænger eksempelvis flot over den lave reol i stuen, over køkkenøen eller over sofabordet, både enkeltvis og i klynger. Derudover ser det også flot ud at kombinere denne model, Ø19, med den lidt mindre Anoli pendel Opal, Ø16. Anoli 1 fås også i en udgave, som er fremstillet i mundblæst, klar glas.  

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Opalglas, pulverlakeret metal.
Diameter: 19 cm.
Højde: 38,5 cm.
Ledning: 2,5 m.
Lyskilde: G9– maks 5 W
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

gkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Anoli 1 M Opal Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Anoli 1 M Opal Pendel

Populære Nuura produkter

  1. Nuura Apiales 18 Messing
    26.999,00 DKK
  2. Nuura Anoli 1 M Pendel
    2.899,00 DKK
  3. Nuura Blossi Bordlampe Messing
    Special pris 3.524,00 DKK Normalpris 4.699,00 DKK
Viser butikker tættest på