NUAD Radent Væglampe 700 Messing

2.499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
745125436548

Nuad Radent Væglampe 70 cm – Messing                    

Radent væglampen fra danske Nuad har et minimalistisk og lineært design, der vil klæde enhver moderne indretning. Væglampen har et perforeret metalnet, hvorfra der spredes et blødt og behageligt lys. Lampen findes i to størrelser, som alle fås med sort, hvid eller messing finish. Denne variant har en flot messing finish og en længde på 70 cm. Radent findes desuden også som loftmodel, hvilket giver dig muligheden for at gennemføre looket i hele hjemmet.

Radent væglampen vil f.eks. hænge flot i entreen eller i en mørk trappeopgang. Radent er en smuk tilføjelse til ethvert hjem, men lampen vil også hænge flot på hoteller eller i restauranter.

Hvem er Nuad?

Nuad er et dansk belysningsfirma, som finder inspiration i ordinære og ekstraordinære ting, som de altid videreudvikler og perfektionerer. De danske designere har fokus på at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Nuad består af perfektionister og kreative tænkere, som designer produkter som de selv har ledt efter på markedet og som de altid selv kan så inde for.

Specifikationer:
Materiale: Perforeret stålnet og aluminium
Farve: Børstet messing
Mål: (L) 700 x (H) 58 x (D) 45 mm
Lyskilde: Indbygget 8 W LED-tube – 830 Lumen

Write Your Own Review
Du anmelder:NUAD Radent Væglampe 700 Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:NUAD Radent Væglampe 700 Messing
Viser butikker tættest på