Metropole gulv 2 - Sort

2.699,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639739226

Metropole gulv 2 - Sort

Halo Design blev i 1994 grundlagt af den danske Michael Waltersdorff der var bare 18 år gammel, da han sprang ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men har senere skiftet navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange flotte designlamper kan findes i butikker og online i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lyskilder baseret på al den nyeste teknologi.

Metropole gulvlampe 2, med justerbare skærme

Den flotte gulvlampe i sort fra Halo Design har et industrielt look og to laserskåret metalskærme der også kan drejes efter behov, så du kan få den optimale belysning, f.eks. som en læselampe i hjørnet af stuen, hjemmekontoret eller i soveværelset. Metalskærmene er desuden udstyret med en afbryder hver især. Det funktionelle design som Metropole gulvlampen har, gør den også ideel som arbejdslampe til at stå ved siden af skrivebordet og med sine 150 cm. i højden og to lampeskærme, er der god mulighed for at få god og behagelig arbejdsbelysning, da du kan indstille højden på skærmen ved at trække den til den ønskede højde. De justerbare skærme gør det nemlig muligt at indstille lyskilden helt som du har brug for og med en LED-pære med dæmpbar funktion, kan du også ændre lysstyrken. 

Lyskilde til Metropole gulvlampen i sort

Metropole gulvlampen bruger 2 stk. E27 pære. Vi vil altid anbefale at bruge LED-pærer, da de er meget mere holdbare end standard pærer og har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe en pære til din Metropole gulvlampe, med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre trin, så du kan indstille arbejdsbelysningen så den er mest optimal for dig. Vi har gjort det nemt for dig at tilkøbe pærer til din gulvlampe, så du ikke skal lede efter en pære med den rette fatning, og du kan vælge imellem to typer pærer med den rette fatning - nemlig E27. Den ene er en almindelig LED-pære og den anden har dæmpbar funktion, der ændrer lysstyrken i 3 trin med klik på afbryderen.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Metal
Farve: Sort
Diameter: Ø29,5 cm.
Højde: 150 cm.
Lyskilde: 2 x E27 – maks 40 W.
Ledningslængde: 200

Write Your Own Review
Du anmelder:Metropole gulv 2 - Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Metropole gulv 2 - Sort
Viser butikker tættest på