Mantis BS5 Væglampe u/afbryder

3.180,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
S-BS5-BL

Mantis BS5 Væglampe i sort u/afbryder

Den smukke Mantis series væglampe i lille format. BS5 væglampen her monteres direkte på udtag.
Mantis lampeserien er designet af Bernard Schottlander i 1951 og den er stadig en populær lampeserien som ses i boligindretninger verden over. Det tidløse design har gjort Mantis lamperne til klassikere, som kan benyttes i enhver bolig og indretning. BS5 væglampen er simplicitet og funktionalitet præsenteret på stilet vis.
Mantis BS5 væglampen har en rund base, hvorpå lampens arm kan justeres. Væglampens aluminiumsskærm kan drejes og vippes, så lyset kan rettes hen, hvor behovet er.BS5 væglampen er en oplagt sengelampe, da det spreder et godt læselys, som kan justeres hen, hvor det ønskes. Den er desuden flot ved sofaen eller lænestolen i stuen.

Mantis BS5 væglampens aluminiumsskærm er udformet i en organisk silhuet og skabt ved brug af metoder, som bruges af metalarbejdere. Schottlander har tilført skærmen et skulpturelt og blødt udtryk, som understreger det svævende og lette Mantis-design perfekt.
Mantis belysningsserien byder på væglamper, gulvlamper, loftlamper og bordlamper designet i et smukt og elegant udtryk med en næsten svævende silhuet.
Design: Bernard Schottlander
Materiale: Metal og aluminium
Farve: Sort
Mål: Se billede
Lyskilde: E14, maks 11 watt (ekskl.)

Write Your Own Review
Du anmelder:Mantis BS5 Væglampe u/afbryder
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mantis BS5 Væglampe u/afbryder

Populære Mantis produkter

  1. Mantis BS2 Væglampe Mini LED
    4.173,00 DKK
  2. Mantis BS1 Gulvlampe
    8.025,00 DKK
Viser butikker tættest på