Mantis BS2 Væglampe Mini LED

4.173,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
S-BS2-MINI-BL

Mantis BS2 Mini Væglampe i sort med indbygget LED

Den smukke Mantis series væglampe BS2 i en lille udgave i et elegant, svævende design.
Mantis lamperne er designet af Bernard Schottlander i 1951 og serien er stadig populær i boligindretninger verden over. Det tidløse og funktionelle design har gjort Mantis lamperne til klassikere, der passer til enhver type indretning. Væglampen BS2 Mini er et perfekt eksempel på Mantis seriens spændende og funktionelle lampedesign.
Mantis BS2 Mini væglampen er skabt i et flot design, som næsten svæver ud fra væggen. Lampen hviler på tre ben, som monteres på væggen. Lampens arm kan drejes, hovedet kan vippes og armens vinkel kan også justeres. Lampens krop har et spinkelt og simplistisk udtryk, uden nogen overflødige detaljer. Væglampen bliver helt skulpturel i indretningen, som den sidder placeret elegant på væggen.
Mantis BS2 Mini væglampen hænger perfekt ved stuens læsekrog, over sofaen, i hjørnet af opholdsrum eller i loungeområder. Det justerbare design, gør det muligt at skabe belysning til flere behov. Mantis BS2 fås også i en større model - klassikeren BS2.
Mantis BS2 Mini væglampens aluminiumsskærm er udformet i en organisk silhuet, og den er skabt ved brug af metoder, som bruges af metalarbejdere. Schottlander har tilført et skulpturelt og blødt udtryk, som understreger det svævende og lette Mantis-design perfekt.
Mantis lampeserien byder på gulvlamper, væglamper, loftlamper og bordlamper designet i et smukt og elegant udtryk med en næsten svævende silhuet.
Design: Bernard Schottlander
Materiale: Metal og aluminium
Farve: Sort
Mål: Se billede
Afbryder: på lampenLyskilde: indbygget LED, 3 watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Mantis BS2 Væglampe Mini LED
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mantis BS2 Væglampe Mini LED

Populære Mantis produkter

  1. Mantis BS2 Væglampe Mini LED
    4.173,00 DKK
  2. Mantis BS1 Gulvlampe
    8.025,00 DKK
Viser butikker tættest på