Lucia loftlampe, Ø35 hvid/guld

Special pris 1.599,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712802224441

Lucia loftlampe, hvid/guld ø35

Den smukke loftlampe, Lucia fra Loom Design, har et moderne og absolut tidsløst design, hvilket gør den til en absolut klassiker, der passer ind i alle hjem. Den smukke guldbelægning på indersiden er en elegant detalje til den hvide skærm og giver den et smukt eksklusivt look. Lucia har en fantastisk god rumbelysning, og med dæmpbar integreret LED, skal du ikke tænke på at skulle op på en stige og skifte pærer i tide og utide.

Lucia er fremstillet i metal og har et effektivt microprismatisk cover, der betyder at lysfordelingen er optimal, uden skygger og uden blænding. Den indvendige guld lakering giver også lyset et blødt og roligt skær.
Lucia loftlampen er perfekt til gangbelysning, i et værelse, køkkenet eller over et spisebord hvor vigtigheden i en god belysning betyder meget når man ofte er samlet omkring bordet.

Lucia som pendel

Ønsker du din Lucia lampe som pendel, kan du opgradere din loftlampe enten med en fast stang på 100cm. eller med et komplet pendel sæt på 2,5m. Farverne fås i sort og hvid og passer til alle Lucia loftlamperne. Du kan derfor danne dit eget unikke look med disse smarte ekstra sæt, og få lyskilden længere ned fra loftet, hvor der kan være behov.

Specifikationer:
Materialer: Metal
Farve: Hvid/guld
Dimensioner: H10 cm. x Ø35 cm.
Lyskilde: Integreret LED 18W
Dæmpbar: Ja
Kelvin: 2700
Lumen: 1700
CRI: 90


Write Your Own Review
Du anmelder:Lucia loftlampe, Ø35 hvid/guld
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lucia loftlampe, Ø35 hvid/guld
Viser butikker tættest på