Lora XL Pendel

999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302020655

UMAGE Lora XL Pendel

Lora XL Skærm er en smuk og udtryksfuld lampeskærm, som primært anvendes som pendel, men som også kan anvendes som gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe pendelophæng eller stativ til skærmen, da dette ikke er en del af produktet. Lora XL Skærm fås også i en Medium-udgave, hvis diameter måler 45 cm.

Lora XL Skærm er elegant, smuk og udtryksfuld. Hvis du tager et kig på lampeskærmens smukke design, vil du måske kunne få øje på de sværmende sommerfugle, eller de smukke, voksende blomster. Hvad end du ser, så består mønstret på skærmen af 65 identiske dele, som netop er med til at give denne fine effekt. Lora er med sit stilrene udtryk velegnet ind i den moderne boligindretning.

Denne lampeskærm fra UMAGE tager sig flot ud i flere kombinationer i hjemmet. Hæng den eventuelt som en pendel over spisebordet, i soveværelset eller i entreen, eller anvend den som gulvlampe i stuens hyggekrog.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Polypropylene & polykarbonat (plast).
Farve: Hvid.
Diameter: 75 cm.
Højde: 75 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

Write Your Own Review
Du anmelder:Lora XL Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lora XL Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm, Lysegrå
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på