LightPoint SOHO W5 Sort

Special pris 3.896,25 DKK Normalpris 5.195,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389701833

Light-Point SOHO W5 Væglampe Sort

SOHO W5 væglampen er beregnet til indendørs udendørs brug og tåler alt slags vejr.

Lampen, der er designet af Ronni Gol, er udstyret med LED rundt i lampens kant, der giver en ensformig varm hvid belysning.

Væglampen er meget nem at montere og kan både monteres på række, i klynger eller blandet med andre størrelser og farver.

Smart Tune Teknologi

Lampen fra Light-Point er blevet opdateret med ny teknologi, som kaldes "Smart Tune" eller ”Switch Tune”. Dette giver dig muligheden for at skifte Kelvin-grader på en knap på lampen.

Du kan skifte imellem 2700 Kelvin og 3000 Kelvin. 2700 Kelvin er et varmt hvidt lys, hvor 3000 Kelvin giver et kraftigere og koldere lys, som gennem forskning har vist at være bedre, når du skal koncentrere dig eller holde fokus.

Light-Point SOHO-serien

Du kan være kreativ med SOHO lampe-serien, da der findes et væld af størrelser og farver. SOHO-serien består af runder skiver, som du kan kombinere i lige det mønster du ønsker på væggen. SOHO består af fem forskellige størrelser af væglamper, som hver sidder lidt længere ud fra væggen, hvilket giver dig muligheden for at lave et overlappende mønster. Derudover findes kollektionen i flere forskellige farver, så du kan finde lige netop den eller de farver, som passer til din boligindretning. Foruden sort, hvid og guld, så lanceres SOHO også i en ny elegant Rose Gold farve med børstet finish.

Materiale: Aluminium
Farve: Sort
Mål: 500 x 110 mm
Spænding: 230 V
Lyskilde: 18 watt LED (Indbygget) - 2700/3000 Kelvin (smart tune)
Godkendelse: IP 54
7 års garanti

Write Your Own Review
Du anmelder:LightPoint SOHO W5 Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:LightPoint SOHO W5 Sort
Viser butikker tættest på