Black Week tyvstart - køb lamper, belysning og living med prisgaranti


Black Friday - Lamper på Tilbud

Black Friday rammer Danmark d. 27. november 2020, og vi er klar med stærke tilbud på belysning både i butikken og online! Tilmeld dig vores kundeklub og nyhedsbrev herunder, så minder vi dig om Black Friday, og du deltager desuden automatisk i konkurrencer, og får tilsendt særtilbud og kampagner direkte i indbakken. 


 

BLACK FRIDAY PRISMATCH PÅ LAMPER

Vi matcher alle priser på Belysning under Black Friday

Gælder: Ned til vores indkøbspris - Danske Webshops - Priser inkl. levering


Køb Louis Poulsen på Black Friday

Lamper på Black Friday - køb online med black friday prisgaranti

Køb Philips Hue på Black Friday - køb online med black friday prisgaranti


Black Friday tilbud på lamper

- Find din næste lampe hos Jensen Company - vi står klar både online og i vores butik.

Er du på udkig efter nye lamper til boligen, er Black Friday en oplagt mulighed for at købt stort ind til små priser. Black Friday er efterhånden en tradition i Danmark, og i år er ingen undtagelse: Rabatterne er store og priserne er små. Hos Jensen Company kan du spare masser af penge på belysning og lamper både i vores butikker og online.

Når vi fejrer Black Friday i 2020 hos Jensen Company, er det både online og i vores butikker, at du kan finde gode tilbud på belysning. Hele dagen i gennem har vi masser af gode tilbud og nedsættelser på alle vores designlamper og belysning*. På vores webshop starter udvalgte tilbud allerede torsdag, og i vores butik i Herning står vi klar fra morgenen, til at tage imod dig hele dagen fra kl. 08.00 - 20.00. I vores butikker kan vi hjælpe med gode råd, vejledning og sparring om dine køb, mens vi i dagtimerne også sidder klar til at hjælpe online, hvis du har spørgsmål, når du handler.

Det kan kræve mange overvejelser og tid at købe lamper til hjemmet, og vi har derfor samlet inspiration til lampekøb, som du kan se på, inden Black Friday går i gang. Så er du, allerede inden start, klar til at finde lige de lamper, du gerne vil købe online.

*gælder ikke all Limited edition serier.


Black Friday: Det amerikanske fænomen, der er kommet for at blive

Black Friday har eksisteret i USA siden 1950'erne, og dagen falder altid efter den nationale højtid Thanksgiving, som ligger den 4. torsdag i november. I nogle stater er fredag nemlig også en fridag, og det gør det muligt for amerikanerne at tage på en sand tilbudsjagt rundt i de mange butikker, som har forlængede åbningstider. I starten var Black Friday oftest kun i fysiske butikker, men som online handel har udviklet sig, er Black Friday nu også et stort fænomen online. Navnet Black Friday har tilsyneladende to årsager. I nogle byer ville der være sort af mennesker og trafik pga. tilbud og shoppeture, og derudover blev denne dag betegnet som dagen, hvor butikkernes tal gik fra røde til sorte pga. den ekstra omsætning. I løbet af den seneste årrække har Black Friday spredt sig fra USA til andre dele af verden, og her i Europa er den kommet for at blive. Mange forbrugere benytter muligheden for at gå på julegave-jagt, mens andre benytter muligheden til at forkæle sig selv lidt ekstra pga. de høje rabatter.


Find din lampe på Black Friday i butikken eller shop online

Herning Butikken

Jensen Company Herning
Silkeborgvej 88
7400 Herning

[email protected]

Tlf. 97 22 20 88