Lampe Gras NO 302 D

6.143,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
3700677608499

Lampe Gras loftlampen NO 302 Dobbelt med sort krop

Æstetisk funktionalitet når det er bedst! Dette er en af Lampe Gras seriens loftlamper, skabt i et flot og funktionelt design, der passer perfekt ind i den moderne, skandinaviske indretning. Med loftlampens to arme er det muligt at skabe en moderne og anderledes lys-indretning som er både praktisk og flot i boligen.

Funktionalitet og brugervenlighed var i fokus da Bernard-Albin Gras skabte de første Lampe Gras lamper i 1921. Ligesom sine forfædre er loftlampen NO302 Dobbelt opbygget i et funktionelt og fjerderbaseret design, der gør det muligt at justere og stille lampens arm, præcis som det ønskes.

Loftlampens arme kan vippes 86 grader og drejes 360 grader, og armens længde er desuden justerbar - fra 55 cm til hele 92 cm. Lampe Gras Væglampen NO203 Dobbelt er perfekt over køkkenbordet, hvor den kan give et funktionelt og tilpasset lys på flot vis, eller ved arbejdsområder i kreative miljøer og kontorer. NO302 Dobbelt loftlampen er desuden en mulighed for en smuk og anderledes lyskilde ved stuens læsehjørne, over spisebordet eller ved trapper og entreer, hvor det funktionelle og justerbare design kommer til sin ret på flot og anderledes vis.

Lampens mulighed for flere forskellige farver skærme, gør det muligt at skabe et udtryk, der passer perfekt til boligens resterende indretning. Loftlampen NO302 fra Lampe Gras har flere farver skærme at vælge i mellem: rød, blå, hvid, sort og gul. Du kan se hele Lampe Gras udvalget her.

Bemærk: miljøbillederne ovenfor viser den alm. NO302 med én arm.

Specifikationer:
Højde: ca. 55 - 92 cm (justerbar arm-længde)
Justerbart design - se måltegning for muligheder
Skærm diameter: 15,3 cm
Monteringsplade, bredde: 16 cm
Materiale: Metal
Farve, krop: Sort
IP-grad: 20
Lyskilde: E27, maks 15 Watt (vi anbefaler LED)

Write Your Own Review
Du anmelder:Lampe Gras NO 302 D
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lampe Gras NO 302 D
Viser butikker tættest på