Lafuma Futura XL Silver

2.963,00 DKK
Ukendt levering Forventet levering:
Varenr
LFM3131-8901

Lafuma Futura XL Be Comfort Liggestol - Silver

Havestol fra Lafuma Be Comfort®-serien - Åndbart 3-lagspolstring med hurtig tørring.

Futura XL er ekstra bred og kommer med en BeComfort® nakkestøtte. Stolen er ergonomisk og designet, så der er plads til alle størrelser. Det er den perfekte følgesvend med sine mange hvilepositioner, herunder den berømte position "nul tyngdekraft" med benene lidt over hjertet, som er den optimale hvileposition. Dens faste armlæn med stabilisatorer er meget nyttig, da de tillader tryk fra hænderne for at komme op uden problemer.

Det Lafuma patenterede klipsophængssystem med elastomere klips, der forbinder stoffet til slangen for forbedret ergonomi, bedre komfort, optimal rygstøtte og en lang levetid. Batyline®fabric-mærket der giver god modstand mod UV-eksponering, slid og revner. Stolen er specielt designet til udendørs brug og tørrer derfor meget hurtigt. Den bæredygtige udvikling ses også på dens Oeko-Tex®-mærke (fri for stoffer, der er giftige for mennesker og miljø.)

Be Comfort®
Med Be Comfort® får du måske en af de mest behagelige havemøbler på markedet. Hynderne på stolene i denne serie er specialfremstillet i et 3-lags-polstring, som har fremragende holdbarhed, åndbarhed og hurtig tørretid. 

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale Titanium, Be Comfort®
Farve: Silver
Stel: Basalte (Grå)
Størrelse L/H/D: Lukket 76 x 106 x 25 cm.  Åben 76 x 127 x 173 cm
Kapacitet: Op til 150 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Futura XL Silver
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Futura XL Silver

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på