Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Grå/Messing

4.991,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370000653

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampe – Easy Grey

Elegant bordlampe med en stilfuld grå farve og smukke messing detaljer.

Fritz Hansen Kaiser Idell-serien er originalt et Bauhaus-design, hvor serien er bygget op omkring det verdenspatenterede dreje/kugleled og den karakteristiske lampetop, hvor der står indgraveret ”ORIGINAL KAISER-Idell”. 

Særudgaven her har et vintage-inspireret look, hvor de fine messing detaljer vil patinere over tid, så hver enkel lampe får sit helt eget udtryk.

Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampen er top håndværk, og med sin unikke og høje kvalitet udstråler den originalitet og stilrent design. 6631-T Luxus Bordlampen er et oplagt valg i det moderne hjem, hvor den er velegnet ind i alle rum – f.eks. på skrivebordet på kontoret, oven på en kommode eller på et lille bord i stuens hyggekrog.

Skærmen på Kaiser Idell 6631-T Bordlampen er håndlakeret i en enestående lysegrå farve, mens selve lampens materiale er i messing. Du finder også en model af Kaiser Idell 6556-F gulvlampen i samme flotte lysegrå farve.
 
Tænd/sluk knappen er placeret på lampens fod.

Om Christian Dell
Designeren Christian Dell afsluttede sølvsmedestudiet på akademiet i 1911, hvorefter han i det efterfølgende år studerede ved College of Arts and Crafts i Weimer. Han er kendt som Bauhaus’ værkfører, der står bag en banebrydende og innovativ designstil. I 1926 begyndte Christian Dell at skitsere lamper, primært for lampefabrikken Kaiser & Co., hvorfor lampeseriens navn er en henvisning til den oprindelige producent. Idell er en henvisning til ordet idé og hans efternavn Dell.

Specifikationer:
Materiale: Messing 
Farve: Easy Grey (Lys grå)
Skærmens overflade: Mat-lakeret
Diameter: 28,5 cm.
Højde: 42,5 cm.
Lyskilde: E27 - Max 60 Watt
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Grå/Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Kaiser Idell Bordlampe 6631-T Luxus Grå/Messing
Viser butikker tættest på