Kaiser Idell Gulvlampe 6556-F Grå/Messing

5.745,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370000615

Fritz Hansen Kaiser Idell 6556-F gulvlampe – Easy Grey

Elegant gulvlampe fra Fritz Hansen med en stilfuld grå farve og smukke messing detaljer.

Fritz Hansen Kaiser Idell-serien er originalt et Bauhaus-design, hvor serien er bygget op omkring det verdenskendte kugleled og den karakteristiske lampetop, hvor der står indgraveret ”ORIGINAL KAISER-idell”.

Skærmene på Kaiser Idell 6556-F Gulvlampen er håndlakeret - enten i højglans eller mat, mens selve lampens materiale er i stål eller messing.

Selve lampen er en enkel og stilren lampe, der passer ind i de fleste hjem - både i læsehjørnet ved lænestolen, på hjemmekontoret eller som belysning i soveværelset. 

Kaiser Idell 6556-F gulvlampen fra Fritz Hansen fås her i en elegant mat grå farve, kaldet Easy Grey. Gulvlampen har desuden nogle smukke detaljer i ubehandlet messing, som vil patinere over tid og dermed få sit helt eget unikke udtryk over tid. Du finder også en model af Kaiser Idell 6631-T bordlampen i samme flotte lysegrå farve.

Om Christian Dell
Designeren Christian Dell afsluttede sølvsmedestudiet på akademiet i 1911, hvorefter han i det efterfølgende år studerede ved College of Arts and Crafts i Weimer. Han er kendt som Bauhaus’ værkfører, der står bag en banebrydende og innovativ designstil. I 1926 begyndte Christian Dell at skitsere lamper, primært for lampefabrikken Kaiser & Co., hvorfor lampeseriens navn er en henvisning til den oprindelige producent. Idell er en henvisning til ordet idé og hans efternavn Dell.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Easy Grey / Lysegrå
Diameter: 21 cm.
Højde: 125 cm.
Farve: Sort
Lyskilde: E27 - Max 60 Watt
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D
Ledning: 2 m. sort ledning

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Kaiser Idell Gulvlampe 6556-F Grå/Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Kaiser Idell Gulvlampe 6556-F Grå/Messing
Viser butikker tættest på