Glo-Ball F2 - Sort

6.300,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
8059607002599

FLOS Glo-Ball F2 Gulvlampe i sort

Flos Gulvlampe, som kan oplyse hele rummet eller bruges som sekundær belysning som en hyggespreder.

FLOS Glo-Ball F2 gulvlampen i sort, er designet af Jesper Morrison i 1998. Hele Glo-Ball serien er lavet i mundblæst opalglas, der er med til at give den bløde belysning der er behageligt for øjnene. Den sorte Glo-ball F2 gulvlampe har en smuk opalhvid glaskuppel, samt en lampestang i en sort finish. Stelfoden er lavet i tykt stål der lader lampen stå stabilt på gulvet, med en lyssprederholder i trykstøbt aluminum. Den sorte Glo-ball F2 gulvlampe har indbygget dimmer - ved brug af den rette pære! Længere oppe har du mulighed for at tilkøbe en 3-trins pære, så du kan regulere lysstyrken i tre funktioner, samt en almindelig pære uden en dæmpbar funktion. 

Glo-ball F2 har et stilet og klassisk moderne design, der alligevel er enestående på sin måde og ikke er som alle andre. F2 falder derfor utroligt nemt ind i hjemmets indretning og vil passe til de fleste rum. F2 kan bruges f.eks. som en læselampe i stuen eller på kontoret og også som en sengelampe i stedet for en bordlampe, hvilket vil give mere plads på sengebordet. 
Glo-Ball F1 er den mellemstore gulvlampe i Glo-Ball F serien og er 175 cm. i højden. Ønsker du en lavere gulvlampe er Glo-Ball F1 på 135 cm. et godt alternativ til Glo-Ball F2. Ønsker du derimod en højere gulvlampe er F3 også en oplagt mulighed med 185 cm. i højden, der giver dig 10 cm. mere i forhold til F2.

Specifikationer:
Producent: Flos
Designer: Jasper Morrison, 1998
Farve: Sort lampestang og opal-hvid glaskuppel
Materiale: Glas, stål, aluminium
Diameter: Ø33 cm.
Højde på Opalglas: 27 cm.
Total højde: 175 cm.
Vægt: 12,5 kg. 
Dæmper: Ja, via afbryderen med en dæmpbar pære.
Lyskilde: E27 15W - Kan tilkøbes længere oppe
Ledning: 2,4 m.

Write Your Own Review
Du anmelder:Glo-Ball F2 - Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Glo-Ball F2 - Sort
Viser butikker tættest på