FORCE Gasgrill Mint inkl. cover og grillplade


Kampagne: 

Inklusiv cover og grillplade

Special pris 4.995,00 DKK Normalpris 6.193,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
34820006

Everdure Force Gasgrill - Mint

Enkel og vanedannende gasgrill i lækker indpakning fra Heston Blumenthal.

Heston Blumenthal er verdenskendt for sine evner i et køkken. Nu har manden selv designet Everdure grill-serien. Med denne lækre Everdure Force gasgrill får du alt den kvalitet du skal bruge for at tage dine madevner til næste niveau. Grillen ses her i en moderne mint-farve og er støbt i aluminium. Innovativ og revolutionerende teknologi gør grillen nem at bruge. Allerede 5 minutter efter optænding er grillen klar til brug og med de to individuelle brændere, kan du betjene grillen ganske intuitivt. 

Der er tænkt på detaljerne

Force gasgrillen har termometer integreret i låget, som gør at du hele tiden kan kontrollere temperaturen uden at skulle løfte låget af. Fordelen ved de to individuelle brændere, er at du kan grille flere typer tilberedninger på samme tid ved forskellige temperaturer. Et stort grill-areal på 60 X 42 cm giver dig rigeligt plads til at grille til flere personer.

Everdure Gasgrill serien er designet til madelskeren, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Force har et lækkert, minimalistisk design og vil uden tvivl skabe misundelse blandt venner og bekendte, når du inviterer til grillfest.

Få flere tilberedningsmuligheder med Everdure

Med Everdure Force gasgrillen, kan du skrue helt op for tilbehøret til din grill. Elsker du at eksperimentere med madlavning på grillen, er Everdure grillpladen lige det du mangler til, at lade kreativiteten få frit løb. Hold maden varm med Everdure opvarmningsrist, imens resten af måltidet færdiggøres, så I kan nyde dejligt varmt mad, når det skal serveres. Det danske vejr er kendt for at være meget omskifteligt, beskyt derfor din grill gennem sæsonerne, med et premium vandtæt cover


Specifikationer
Producent: Everdure
Farve: Mint
Materiale: Aluminium
Højde med åbent låg: 1447 mm
Højde med lukket låg: 1067 mm
Dybde: 743 mm
Bredde: 1175 mm
Netto vægt: 29.10kg
Total vægt: 34kg
Hjul: 2 stk
Brændere: 2 stk
Effekt: 2 x 3,21 kW/brænder i alt 6,42 kW
Grill areal: 600 x 420 mm

Write Your Own Review
Du anmelder:FORCE Gasgrill Mint inkl. cover og grillplade
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:FORCE Gasgrill Mint inkl. cover og grillplade
Viser butikker tættest på