Flindt Wall Ø400

5.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411846988

Louis Poulsen, Flindt Wall Væglampe Ø400 i hvid

Den nye Flindt væglampe er udtryksfuld belysning skabt i et tankevækkende design, som kan bruges både ude og inde. Dette er seriens største væglampe i hvid med en diameter på 40 cm.

Den smukke form og lysets spændende fald op mod væggen og ned over lampens let konkave front leder tankerne hen mod solformørkelse, og væglampen skaber en betagende ro omkring sig. De rene linjer i det organiske udformede design skaber et smukt, svævende udtryk, der skaber en rolig og indbydende atmosfære.

En diskret topskærm sørger for et blændfrit, behageligt lys, mens det moderne LED-design lader lyset strømme både op på væggen bag lampen og ned på lampens nederste del, så der skabes et diffust lys omkring lampen og et funktionelt, behageligt lys under lampen. Den flotte væglampe fås i tre forskellige størrelser, og størrelserne kan med fordel kombineres i rækker og klaser. Det er desuden muligt at finde en passende størrelse til ethvert rum og udeareal. Hæng Flindt Wall væglampen i gangarealer, entreen, opholdsrum eller brug den lille model som en smuk sengelampe. Overfladen på Flindt væglampen er struktureret pulverlakeret, og den matte overflade skaber et blødt lys og et super flot udtryk. Væglampen kan bruges både inde og ude, og den er derfor en oplagt mulighed for at skabe et sammenhængende og smukt udtryk fra boligens facade og hoveddør ind til entreen og gangarealer.

Designer bag Flindt-serien er Christian Flindt, som benyttede en kombination af software, 3D print og metalstøbning for at opnå den perfekte balance mellem væglampens proportioner, kurver og lys, da han designede den flotte Flindt Wall. Flindt Væglampen er kendetegnet ved, at lyset strømmer fra åbningen i toppen på en sådan vis, at der både sendes lys ned på lampens forside, og op mod væggen bag lampen. Lyset skaber en diskret, glødende ring af reflekteret lys ved overgangen mellem de konkave og konvekse former på lampens forside, mens der bag lampen skabes en indirekte belysning med en blød og diffus form som en halvmåne.

Om Designeren Christian Flindt

Christian Flindt (1972-) er uddannet arkitekt, og skaber alsidige designs i spændende linjer, former og materialer. Christian Flindt har siden 2003 haft egen virksomhe dog i 2006 startede hans samarbejde med Louis Poulsen, i skabelsen af Flindt-serien, som talte pendel, pullert og gulvlampe. Hans arbejde er anerkendt internationalt, og har i 2005 modtaget Bo Bedres Designpris, Design Award for Flindt-serien, samt flere priser og støtte til hans arbejde.

Christian Flindt arbejder med nytænkende designløsninger, og bl.a. gennem sit arbejde med LED-design, der skaber nye muligheder for form og funktion. Ideen bag hans designudvikling, er at møbler og designs skal inspirere mennesker til at skabe nye forbindelser. 

Specifikationer
Design: Christian Flindt 
Farve: Hvid. Med en struktureret pulverkaleret overflade
Materiale: Støbt aluminium og akryl
Dimension: Diameter 400mm
Klasse: ude og inde
Vægt: Maks. 4,5 kg.
Lyskilde: 25 watt indbygget LED
Kelvin: 2700

br />
Write Your Own Review
Du anmelder:Flindt Wall Ø400
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Flindt Wall Ø400

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.845,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  5.995,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
Viser butikker tættest på