Flindt Wall Ø300, Corten

4.295,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411850350-COR

Flindt Wall Væglampe Ø300 fra Louis Poulsen i cortenfarve

Den flotte Flindt Wall væglampe er udtryksfuld belysning skabt i et indbydende design, som kan bruges både ude og inde. Dette er den mellemste model med en diameter på 30 cm og i corten rustfarve. 

De rene linjer i det organiske udformede design skaber et smukt, svævende udtryk, som skaber en rolig og indbydende atmosfære omkring væglampen. Den smukke form og lysets spændende fald op mod væggen og ned over lampens let konkave front leder tankerne hen mod solformørkelse, og væglampen skaber en betagende ro omkring sig.

En diskret topskærm sørger for et blændfrit, behageligt lys, og det moderne LED-design lader lyset strømme både op på væggen bag lampen og ned på lampens nederste del, så der skabes et diffust lys omkring lampen og et funktionelt, behageligt nedadrettet lys under lampen. 

Den flotte væglampe fås i tre forskellige størrelser, hvoraf dette er dem melleste størrelse med en diameter på 30 cm. Størrelserne kan med fordel kombineres, ligesom det er muligt at finde en passende størrelse til ethvert rum og udeareal. Flindt Wall væglampen kan hænge i gangarealer, entreen, opholdsrum eller brug den lille model som en smuk sengelampe. Flindt væglampen kan bruges både inde og ude, og den er derfor en oplagt mulighed for at skabe et sammenhængende og smukt udtryk fra boligens facade og hoveddør ind til entreen og gangarealer. Overfladen på Flindt væglampen er struktureret pulverlakeret, og den matte overflade skaber et blødt lys og et super flot udtryk.

Om Designeren Christian Flindt

Designer bag Flindt-serien er Christian Flindt, som har benyttet en kombination af software, 3D print og metalstøbning for at opnå den perfekte balance mellem væglampens proportioner, kurver og lys, da han designede den flotte Flindt Wall. Designet er resultatet af en innovativ tilgang til formgivning og materialebrug. Flindt Væglampen er kendetegnet ved, at lyset strømmer fra åbningen i toppen, på en sådan vis, at der både sendes lys ned på lampens forside, og op mod væggen bag lampen. Lyset skaber på den måde en diskret, glødende ring af reflekteret lys ved overgangen mellem de konkave og konvekse former på lampens forside, mens der bag lampen skabes en indirekte belysning med en blød og diffus form som en halvmåne.

Christian Flindt (1972-) er uddannet arkitekt, og skaber alsidige designs i spændende linjer, former og materialer. Christian Flindt har siden 2003 haft egen virksomhe dog i 2006 startede hans samarbejde med Louis Poulsen, i skabelsen af Flindt-serien, som talte pendel, pullert og gulvlampe. Hans arbejde er anerkendt internationalt, og har i 2005 modtaget Bo Bedres Designpris, Design Award for Flindt-serien, samt flere priser og støtte til hans arbejde.

Specifikationer
Design: Christian Flindt 
Farve: cortenfarvet (rustrød/rustbrun). Med en struktureret pulverkaleret overflade
Materiale: Støbt aluminium og akryl
Dimension: Diameter 300mm
Klasse: ude og inde
Vægt: Maks. 2,5 kg.
Lyskilde: 22 watt indbygget LED
Kelvin: 2700

Write Your Own Review
Du anmelder:Flindt Wall Ø300, Corten
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Flindt Wall Ø300, Corten
Viser butikker tættest på