Flindt Wall Ø200, Corten

3.295,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411848937

Flindt Wall Væglampe Ø200 i cortenfarve fra Louis Poulsen

Flindt væglampen er udtryksfuld belysning skabt i et tankevækkende design, som kan bruges både ude og inde. De rene linjer præsenteret i et organisk udformet design skaber et smukt, svævende udtryk. Lampen skaber en rolig og indbydende atmosfære, og der kan med fordel hænges flere lamper sammen. Med den smukke form og lysets spændende fald op mod væggen og ned over lampens let konkave front, ledes tankerne hen mod solformørkelse, og Flindt væglampen i cortenfarve skaber en betagende ro omkring sig.

Flindt væglampen i den flotte cortenfarve - der minder om en rustrød/brun farve - kan bruges både inde og ude. Væglampen er derfor en oplagt mulighed for at skabe et sammenhængende og smukt udtryk fra boligens facade og hoveddør ind til entreen og gangarealer. Den diskrete skærm sørger for et blændfrit, behageligt lys, og designet lader lyset strømme både op på væggen bag lampen og ned på lampens nederste del, hvilket skaber et diffust lys omkring lampen og et funktionelt, behageligt lys under lampen.

Den flotte væglampe fås i tre forskellige størrelser, hvoraf dette er den mindste i cortenfarve. Størrelserne kan med fordel kombineres, ligesom det er muligt at finde en passende størrelse til ethvert rum og udeareal. Hæng Flindt Wall væglampen i opholdsrum, gangarealer, entreen eller brug den lille model som en smuk sengelampe.

Designeren bag lampen, Christian Flindt, har benyttet en kombination af software, 3D print og metalstøbning for at opnå den perfekte balance mellem lampens proportioner, kurver og lys, da han designede den flotte Flindt Wall væglampe. Væglampens Lys skaber en diskret, glødende ring af reflekteret lys ved overgangen mellem de konkave og konvekse former på lampens forside, mens der bag lampen skabes en indirekte belysning med en blød og diffus form som en halvmåne. Overfladen på Flindt væglampen er struktureret pulverlakeret, og den matte overflade skaber et blødt lys og flot udtryk.

Om Christian Flindt

Christian Flindt (1972-) er uddannet arkitekt, og skaber alsidige designs i spændende linjer, former og materialer. Christian Flindt har siden 2003 haft egen virksomhed og i 2006 startede hans samarbejde med Louis Poulsen. Flindt-serien bød på både pendel, væglampe, pullert og gulvlampe. Hans arbejde er anerkendt internationalt, og han har i 2005 modtaget Bo Bedres Designpris, Design Award for Flindt-serien, samt flere priser og støtte til hans arbejde.

Ideen bag hans møbler, er at de skal inspirere mennesker til at skabe nye forbindelser. Christian Flindt arbejder med nytænkende designløsninger, og bl.a. gennem sit arbejde med LED-design, der skaber nye muligheder for form og funktion.

Specifikationer
Design: Christian Flindt 
Farve: Cortenfarvet. Med en struktureret pulverkaleret overflade
Materiale: Støbt aluminium og akryl
Dimension: Diameter 200mm
Ip klasse: 65
Vægt: Maks. 1,5 kg.
Lyskilde: 10 watt indbygget LED
Kelvin: 2700

Write Your Own Review
Du anmelder:Flindt Wall Ø200, Corten
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Flindt Wall Ø200, Corten
Viser butikker tættest på