Eos Medium Pendel, Hvid

899,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
571030202105

UMAGE Eos Medium Skærm – Hvid

Eos Medium Skærmen er en elegant lampeskærm, som både kan anvendes som pendel, bordlampe samt gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe bordstativ, gulvstativ eller pendelophæng til skærmen, da dette ikke er en del af produktet.

Eos Medium Skærm er fremstillet i gåsefjer, som giver lampen et flot og hyggeligt udtryk. Gåsefjerene medvirker til, at lyset fra lampen bliver blødt og lækkert, alt imens det ligeledes er et flot designikon i sig selv – tændt såvel som slukket. Lampeskærmen fås i fire smukke farver, som foruden den hvide er lysebrun, lysegrå samt light rose.

Denne flotte lampeskærm fra UMAGE er helt perfekt ind i den moderne indretning. Hæng den over spisebordet, placer den som gulvlampe i stuens sofahjørne eller anvend den i soveværelset som natlampe. Eos Medium Skærmen kan tage sig flot ud i alle hjemmets rum, og så er den tilmed nem at rengøre, da den blot kan støves af med en føntørrer.

Denne lampeskærm fås i seks forskellige størrelser – alt fra micro til xx-large (Ø22-Ø110). Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om en af de andre størrelser.  

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Gåsefjer, papir og stål.
Farve: Hvid.
Diameter: 45 cm.
Højde: 30 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

Write Your Own Review
Du anmelder:Eos Medium Pendel, Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eos Medium Pendel, Hvid
Viser butikker tættest på