Eos Large Pendel, Rosa

2.149,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302022994

UMAGE Eos Large Pendel – Lys Rosa

Eos Large Skærmen er en elegant lampeskærm, som både kan bruges som pendel og gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe gulvstativ eller pendelophæng til skærmen, da dette ikke er en del af produktet.

Eos Large Skærm er fremstillet i gåsefjer, som giver lampen et flot og hyggeligt udtryk. Gåsefjerene medvirker til, at lyset fra lampen bliver blødt og lækkert, alt imens det ligeledes er et flot designikon i sig selv – tændt såvel som slukket. Lampeskærmen fås i fire smukke farver, som foruden den lyserøde, er hvid, lysegrå og lysebrun

Denne flotte lampeskærm fra UMAGE er helt perfekt ind i den moderne indretning. Hæng den over spisebordet, placer den som gulvlampe i stuens sofahjørne eller anvend den i soveværelset som natlampe. Eos Large Skærmen kan tage sig flot ud i alle hjemmets rum, og så er den tilmed utrolig nem at rengøre, da den blot kan støves af med en føntørrer.

Denne lampeskærm fås i seks forskellige størrelser – alt fra micro til xx-large (Ø22-Ø110). Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om en af de andre størrelser.  

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Gåsefjer, papir og stål.
Farve: Lys Rosa
Diameter: 65 cm.
Højde: 40 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

Write Your Own Review
Du anmelder:Eos Large Pendel, Rosa
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eos Large Pendel, Rosa
Viser butikker tættest på