Lysekroner

Vi  forhandler et stor udvalg af lysekroner i både traditionelt inspirerede og moderne designs. Søger du vejledning omkring valg af lyskilder, er du velkommen til at kontakte os.

Når du overvejer en lyskrone, vil det typisk være fordi, du ønsker en lampe, som bliver en bærende del af indretningens helhedsudtryk. En lysekrone skaber et stilet udtryk, og indtager sin plads over stuebord, spisebord eller i hjørnet af opholdsrum på selvsikker vis. Da det er muligt både at vælge moderne og mere traditionelle lysekroner, kan du tilpasse udtrykket helt til din boligindretning. 

Det kan til tider være svært at vurdere størrelsen af lysekronen ud fra billeder, og hvordan lampen vil hænge i din bolig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores belysningspersonale, som sidder klar til at hjælpe dig på mail, online og telefon. Kontakt os her

køb lysekrone online - designlamper og belysning fra kendte mærker

Lysekroner

Faldende orden

Varer 1-25 af 89

Side
pr. side
 1. Gross Pendel Ø50 Amber
  4.775,00 DKK
 2. Atom Pendel Antik Messing Ø45
  Special pris 1.699,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
 3. Atom Pendel Opal Ø45
  1.699,00 DKK
 4. Atom Pendel Smoke Ø45
  Special pris 1.270,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 5. Atom Vertikal Pendel Opal
  2.299,00 DKK
 6. Ballroom Molecule Amber
  10.990,00 DKK
 7. Ballroom Molecule Army
  10.990,00 DKK
 8. Ballroom Molecule Purple
  10.990,00 DKK
 9. Ballroom Molecule Rose
  10.990,00 DKK
 10. Ballroom Molecule Smoke
  10.990,00 DKK
 11. Chester lysekrone - Smoke
  Special pris 719,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 12. COOL mat messing lysekrone
  1.479,00 DKK
 13. COOL mat sort lysekrone
  1.259,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 89

Side
pr. side

 


Lysekroner i moderne og traditionelt design

En lysekrone skaber et spændende og hyggelig atmosfære i rummet. De flotte lysekroner fås i diverse designs, od du kan derfor finde en model, som passer til din bolig. Lysekroner fås med forskellige lyskilder, og du kan med fordel oerveje hvor meget lys, du ønsker, og om du vil have de energibesparende LED-lyskilder eller de mere almindelige halogen-lyskilder. Ved en del af pendlerne er lyskilder inkluderet i prisen, men kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om det medfølger, og hvilken lyskilde du i så fald skal benytte.

Kontakt os for et godt tilbud


Lysekroner med rumlys eller stemningsbelysning

Størstedelen af lysekroner skaber det, vi kalder en diffus belysning, hvor lyset ikke er rettet et specifikt sted hen, men spredes omkring lampen. Dette skaber et blødt, behageligt lys omkring lampen. Du kan her tage stilling til, hvor meget lys du har behov for fra din pendel. Ønsker du et godt lys, som kan lyse en del af rummet op, vil det være en god ide at vælge en lysekrone med flere lyskilder, og overveje muligheden for dæmpningsmulighed - evt. direkte på lampen eller via bagkantsdæmper. På denne måde kan du få et mere effektivt rumlys, når det ønskes, og dæmpe lyset til et hyggeligt lys, når der skal hygges efter middagen.


Hvor bruger man lysekroner?

Lysekroner benyttes især over spisebordet eller stuens sofabord, samt i indgangsarealer og ved trappesatser. Ved disse placeringer kan lysekronen komme til sin ret og sprede et behageligt diffust lys omkring lampen. Nogle lysekroner har en størrelse, som gør dem mest passende til højloftede rum, mens andre lysekroner har en mere passende størrelse til rum, med almindelig højde til loftet. Lysekroner er en oplagt måde at skabe en anderledes og hyggelig stemning, hvor lampen indtager en vigtig plads i rummets indretning.


Populære Lysekroner
 1. VP Fun 10DM Messing
  8.995,00 DKK
 2. Heroes Pendel Ø80 Mat Sort
  4.179,00 DKK
 3. Manola LED Lysekrone, Sort
  4.399,00 DKK
 4. FLOS 2097/30 Lysekrone Krom LED
  15.855,00 DKK
 5. Nuura Apiales 18 Satin Sort
  29.999,00 DKK


Montering af lysekrone i loftet

Du må gerne selv montere en lysekrone i dit loft, hvis der er lavet et fast ledningsudtag. Vær dog opmærksom på at nogle lysekroner er tunge, og derfor kræver et loft, som kan klare vægten. Det kan her være en fordel at montere lysekronen i bærende elementer i loftet. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har slukket for relæet, inden du går i gang med arbejdet. Du kan læse vores guide til, hvor højt en pendel skal hænge her. 

Er ledningen til din lysekrone ikke lang nok?
De fleste lysekroner leveres med mellem 2-3 meter ledning, hvilket i størstedelen af tilfældene er nok til at montere lampen. Har du brug for mere ledning til din lampe, anbefaler vi at køre ledningen op til loftet og lave en samling med ny ledning (via en samlemuffe), som kan skjules under lampens rosette/baldakon. På den måde ses det ikke, at lysekronen har en samling på ledningen.

 

 

 

Viser butikker tættest på