Atom Pendel Antik Messing Ø45

Special pris 1.199,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639736560

Halo Design Atom Pendel Antik Messing Ø45

Atom Pendel Antik Messing Ø45 er en stilfuld og original lampe fra Halo Design. Atom pendlen er foruden sit flotte design, også særdeles funktionel. Lampen, som tager form og fungerer som en lysekrone, har nemlig seks fleksible arme, hvor der er drejelige led på hver arm. Det betyder, at armene på Atom Pendel Antik Messing Ø45 kan justeres, som du ønsker, og på den måde kan du også dreje lyset i en anden retning.

Den stilfulde lysekrone/pendel tager sig flot ud i enhver moderne spisestue, over køkkenøen eller stuebordet. Denne model af Atom Pendel Ø45 har finish i antik messing og 6 stk. rosa-farvede glaskupler. Lampen findes deruover også i en model med opalglas, samt en model med smoke-glas.

Se også Atom Pendel Smoke Ø45 og Atom Pendel Opal Ø45.

Du kan med fordel tilkøbe en 3-trins pærer til lampen, hvilket giver dig muligheden for at dæmpe lyset i 3-trin for hver gang du trykker på kontakten/afbryderen. Vores anbefalede 3-trins pære er desuden med memory-funktion, så den husker hvilket trin du var på sidst og starter derfor på dette trin, når du tænder for lyset igen.

Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Rosafarver glas, Antik Messing
Diameter: 45 cm.
Højde: 17,5 cm.
Lyskilde: 6 x G9 – maks 28 W. (Se tilkøb)
Ledningslængde: 2,5 m.
Designer: Michael Waltersdorff & Emanuele Patton
 
 

Write Your Own Review
Du anmelder:Atom Pendel Antik Messing Ø45
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom Pendel Antik Messing Ø45
Viser butikker tættest på