Contina Væg- og loftlampe Sort

599,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5704924001727

Nordlux Contina Væg- og loftlampe i sort

Elegant væglampe fra Nordlux, der kan bruges til både væg og loft.

Contina væg- og loftlampen er del af Nordlux Contina serien, og dette er den sorte udgave af væglampen. Der er indtænkt både funktionalitet og design ved den flotte serie, med et justerbart design, hvor bl.a. væglampens arme kan justeres i flere samlinger. Den lange rækkevidde gør det muligt at benytte væglampen til enten væg eller loft, og det er på den måde muligt at inddrage lampen i en spændende boligindretning.

Contina væglampens hoved har et matteret opalglas, så lyset spredes behageligt uden blænding. Den lange rækkevidde gør Contina væglampen oplagt ved stuens lænestol, hvor lyset skal kunne justeres efter behov eller som anderledes køkkenbordslampe, hvor der kan hænges to lamper på væggen over køkkenbordet. Den er også oplagt som sengelampe ved elevationssengen - hvor lampens arm kan justeres med, når sengen hæves til siddende højde. Bruges Contina lampen som loftlampe er den et rigtig flot valg til spisebordet eller køkkenbordet - en rigtig flot genfortolkning af den traditionelle loftlampe.

Nordlux er kendte for at producere smukt design til priser, hvor alle kan være med. Contina bordlampen er ingen undtagelse, her får du funktionalitet på smuk vis til en stærk pris.

Ønsker du en dæmpbar belysning, uden at skulle montere bagkantsdæmper? Tilkøb en G9-lyskilde med tre-trins-dæmpning. På den måde kan du dæmpe lyset med en helt almindelig stikkontakt - for hvert tryk på lampens afbryder eller stikkontakten, justeres lyskildens lysniveau.


Specifikationer
Producent: Nordlux
Fatningstype: G9
Max watt: 5 Watt
Lyskilde: Medfølger ikke
IP Grad: IP20
Lampefarve: Sort
Glasfarve: Opalhvid
Ledningsfarve: Sort
Materiale: Metal og Glas
Højde: 37,2 cm
Dybde: 73,6 cm (fleksibel)
Skærmdiameter: 10 cm
Basediameter: 12,5 cm
Ledningslængde: 150 cm
Afbryder: afbryder på ledningen

Write Your Own Review
Du anmelder:Contina Væg- og loftlampe Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Contina Væg- og loftlampe Sort

Populære Nordlux produkter

  1. Grant Væglampe Messing
    349,00 DKK
  2. Strap 36 pendel Hvid
    1.799,00 DKK
Viser butikker tættest på