Caravaggio Read Væglampe Lysegrå

2.086,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370412128

Fritz Hansen Caravaggio Read Væglampe i 3 stilrene farver

Med Fritz Hansen Caravaggio Read Wall har designeren Cecilie Manz videreudviklet på den populære Caravaggio-serie. Denne væglampe er enkelt og stringent i sit udtryk og samtidig også særdeles funktionel.

Caravaggio Read væglampen er monteret på et flexrør, hvilket muliggør, at skærmen kan vippes, og på den måde kan lysretningen justeres. Lampen kan drejes 180 grader, hvilket sikrer høj fleksibilitet i brugen af den. Derfor er Caravaggio Read væglampen velegnet til alle rum i det moderne hjem, eksempelvis som natlampe i soveværelset, læselampe ved siden af sofaen eller som spotlys i køkkenet. Kontakten sidder nederst på vægbeslaget.

Caravaggio Read væglampen er udført i semi-mat lak, hvilket gør, at lampen giver et blødt, nedadrettet lys. Lampen fås i farverne hvid, sort og lysegrå, men kan også fås i opalglas.

Om Cecilie Manz:
Designeren Cecilie Manz er uddannet fra Danmarks Designskole i 1992 og startede kort tid efter sin egen designvirksomhed. Hun har arbejdet med både danske og internationale designvirksomheder inden for belysning og møbler. Kendetegnende for hendes lamper er, at fokus er at understrege lysets funktionalitet frem for at drage opmærksomheden væk fra den. Cecilie Manz har vundet flere designpriser, heriblandt Kronprinseparrets Kulturpris.

Materiale:
Skærm: Optrukket stål
Overflade: Semi-mat
Farve: Hvid, sort og lysegrå
Diameter: 14 cm.
Højde: 20,6 cm.
Lyskilde: E27 - Max 46 Watt
Ledningslængde: 150 cm.

Write Your Own Review
Du anmelder:Caravaggio Read Væglampe Lysegrå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Caravaggio Read Væglampe Lysegrå

Populære Fritz Hansen produkter

  1. Night Owl Bord Midtnight Blue/Ash
    1.563,00 DKK
  2. Orient P1 Pendel Kobber
    3.130,00 DKK
  3. Caravaggio Read Væglampe Hvid
    2.086,00 DKK
Viser butikker tættest på