Caravaggio P1 Pendel Mat Hvid

1.868,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702370311131

Fritz Hansen Caravaggio P1 Pendel i stilren Hvid

Fritz Hansen Caravaggio-pendlen er designet af Cecilie Manz, og er ret hurtigt blevet et designikon. Den enkle og tidsløse lampe, hvis skærm er fremstillet i optrukket stål med en matteret overflade giver med sine feminine og bløde linjer et flot look. Tekstilledningen er integreret i pendlen, som fuldender looket.

Caravaggio pendlen giver et koncentreret, nedadrettet lys, men oplyser samtidig rummet. Skærmens dybde gør, at uanset hvor højt den hænger, bliver du ikke blændet af lyset. Hullet i toppen gør, at lyset fra pæren oplyser ledningen på lampen.

P1 pendlen med matteret overflade fås i 8 forskellige farver, som hver giver rummet en unik fremtoning. Derudover fås den også med en højglans-overflade i 3 forskellige farver.

Om Cecilie Manz:
Designeren Cecilie Manz er uddannet fra Danmarks Designskole i 1992 og startede kort tid efter sin egen designvirksomhed. Hun har arbejdet med både danske og internationale designvirksomheder inden for belysning og møbler. Kendetegnende for hendes lamper er, at fokus er at understrege lysets funktionalitet frem for at drage opmærksomheden væk fra den. Cecilie Manz har vundet flere designpriser, heriblandt Kronprinseparrets Kulturpris.

Materiale: Stål
Højde: 21,6 cm
Diameter: 16,5 cm
Farve: Hvid
Ledningslængde: 3 m.
Lyskilde: E27 - Max. 42 Watt. (Se hvad vi anbefaler)
Inklusiv Philips LED pære

Write Your Own Review
Du anmelder:Caravaggio P1 Pendel Mat Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Caravaggio P1 Pendel Mat Hvid
Viser butikker tættest på