Café Opal pendel D20

499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5704709080107

Café Opal pendel D20

Flot klassisk pendel fra Dyberg Larsen. Café Opal D20 pendlen har et stilet og enkelt design, skabt til at passe ind i enhver indretning. Det flotte rene og alsidige design, gør det nemt at lege med placeringen af denne pendel. Café Opal fungerer derfor således ganske udemærket som en enkel enhed, enten over spisebordet eller køkkenbordet, for at nævne et eksempel. Du kan også vælge at samle flere Café Opal pendler, i samme eller forskellige størrelser, og hænge dem i en klynge i forskellig højde, hvilket vil se helt fantastisk ud hvis de placeres fra et højt loft.

Designet på pendlen viser en rund glaskuppel der er åben i top og i bund, der udsender et behageligt lys, der ikke blænder.
Glaskuplens design har åben gennemgang i begge ender, der får det til at se ud som om, at kuplen svæver rundt om pendlen. Den smarte illusion kan lade sig gøre ved at kuplen hviler på fire stænger der hænger ud fra pendlens fatning. Kort sagt, så er Café Opal pendlen ikke det kedelige valg, men et bevidst valg om et spændende design med mange mange muligheder for placering.

Specifikationer:
Materiale: Glas
Farve: Opal hvid
Mål: H20 x B20 x D20
Diameter: Ø20 cm
Lyskilde: E27 40W - Kan tilkøbes længere oppe.
Ledningslængde: 3 meter sort stof ledning

Write Your Own Review
Du anmelder:Café Opal pendel D20
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Café Opal pendel D20
Viser butikker tættest på