Artemide

køb and Artemide online med fri fragt

 

Artemide

Italienske Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959 og leverer i dag designerlamper over hele verden. Artemide har en målsætning om lys som menneskers tro følgesvend - som en kilde til fysisk og mental komfort.

Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Tolomeo er blot et eksempel på en lampe fra Artemide, der skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og design. Artemide lamper er italiensk design, når det er bedst. Artemides belysningsserier er ofte kendetegnet ved en fokus på innovation og udforskning af nye designmuligheder, samt en høj funktionalitet.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 76-100 af 211

Side
pr. side
 1. Talak Professional Bordlampe
  3.895,00 DKK
 2. Talo 120 LED, Hvid
  5.800,00 DKK
 3. Talo 120 LED, Sølv
  5.800,00 DKK
 4. Talo 150 LED, Hvid
  6.610,00 DKK
 5. Talo 150 LED, Sølv
  6.610,00 DKK
 6. Talo 60 LED, Hvid
  3.970,00 DKK
 7. Talo 60 LED, Krom
  4.965,00 DKK
 8. Talo 90 LED, Hvid
  4.930,00 DKK
 9. Talo 90 LED, Sølv
  4.930,00 DKK
 10. Talo Dæmpbar, 120 cm
  6.760,00 DKK
 11. Talo Dæmpbar, 150 cm
  7.560,00 DKK
 12. Talo Dæmpbar, 90 cm
  5.840,00 DKK
 13. Talo ikke dæmpbar, 120 cm
  5.800,00 DKK
 14. Talo ikke dæmpbar, 150 cm
  6.600,00 DKK
 15. Talo ikke dæmpbar, 90 cm
  4.925,00 DKK
 16. Talo Væglampe LED, Sølv
  2.275,00 DKK
 17. Tizio 35 Bordlampe
  2.290,00 DKK
 18. Tizio Bordlampe
  2.630,00 DKK
 19. Tizio LED Bordlampe
  3.665,00 DKK
 20. Tizio Micro Bordlampe
  2.215,00 DKK
Faldende orden

Varer 76-100 af 211

Side
pr. side

Artemide lamper - ikonisk belysningsdesign

Artemide lamper online

 

Artemide blev grundlagt i 1959 af Ernesto Gismondi og Sergio Mazza i Italien. Artemides to største ikoniske designs, Tizio-skrivebordslampen, designet af Richard Sapper i 1972, og Tolomeo-skrivebordslampen, designet af Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina i 1986, har skrevet historie, er selvfølgelig en del af vores store udvalg og er også fast inventar i udstillingen på flere museer for kunst.

Artemide har vundet stor ros verden over for deres prisbelønnede designs. Artemide udnytter århundreder af års viden inden for glas og bruger til stadighed traditionelle metoder kombineret med banebrydende teknologi for at udvikle bæredygtige designs. Artemides grundlægger, Ernesto Gismondi døde i en alder af 89 år i starten af 2021, men lige som hans ikoniske designs, vil han altid blive husket ligesom hans passion og målsætning om lys som menneskers tro følgesvend - som en kilde til fysisk og mental komfort, fortsat vil blive set i Artemides fremtidige designs.


Hvilke typer lamper laver Artemide?

Artemide skaber lamper til både væg, bord, gulv og loft, og er særlig kendt for at skabe funktionelle lamper eller lamper i nye innovative former og teknologier. Netop det funktionelle aspekt i Artemides lamper er blevet grundlaget for de populære og berømte gulv- og skrivebordslamper, som med exceptionel brugervenlighed og funktionalitet præsenterer det velkendte arkitektlampe-format på brandets egen måde. Et rigtig godt eksempel på populære Artemidelamper i det funktionelle design er Tolomeo-serien, som byder på et hav af lamper til bord, gulv, væg og loft, hvor det er muligt at finde størrelser og materialer, der passer til din indretning.

Artemides er kendt for deres berømte skrivebordslamper, Tizio og Tolomeo. Leder du efter en skrivebordslampe til hjemmekontoret men foretrækker du at optage minimal plads på skrivebordet, kan Tolomeo også fås som væglampe, og du beholder stadig den funktionelle arm, så du nemt kan indstille lyset til at give et godt arbejdsmiljø. Mangler du hurtigt lys forskellige steder i hjemmet, så er udvalget af Artimede bordlamper stort. En bordlampe er en god løsning, hvis man gerne vil undgå et bore i væggen, og pynter også på f.eks. kaffebordet eller på en skænk i gangen. En Artimede bordlampe er også praktisk som sengelampe. Til større belysning, vil en loftlampe eller pendel være ideel. Artimede har designet en lang række loftlamper og pendler i forskellige stile, så der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset om der skal vælges belysning i stuen eller i køkkenet. Har du brug for en læselampe i hjørnet, vil en gulvlampe være et godt valg. Den kan have bevægelige dele, så du kan indstille lyskilden til en behagelig position, modsat en standerlampe, hvor lyskilden sidder fast direkte på stangen. Uanset hvilken type lampe du leder efter, har Artimede et bredt udvalg i mange forskellige designs til enhver smag. Du finder selvfølgelig de to største ikoniske klassikere Tizio og Tolomeo - der også har opnået plads på museer. Derudover er der Laguna Tavolo, Demetra, La Petite, Athena, Come Together, Dalú, Mesmeri, Pirce, og mange flere.

Artemides lamper - materialerne

Artemide laver lamper i mange materialer, og du kan bl.a. finde lamper i mundblæst glas, aluminium, stål, messing, stofskærme m.m. Med en lampe fra Artemide er du sikret et produkt i høj kvalitet, lavet til at holde i mange år. Artemide bruger den bedste teknologi blandet med århundreders erfaring, når der skal skabes legendariske lamper der vil kunne findes i mange hjem verden over.

Artemides udvalg af lamper - serierne

Udvalget af lamper fra Artemide er stort hos Jensen Company, og vi lægger en ære i at føre hele sortimentet fra det populære designmærke. Søger du en lampe, som du ikke kan finde online, kan du derfor altid kontakte os - så finder vi frem til lampen. Ser vi på populære serier fra Artemide er den ikoniske serie Tolomeo en selvfølge, men herudover er seriens Tizio også populær - og begge serier har opnået velfortjent plads på museer. Derudover findes populære Artemide-serier som Laguna Tavolo, Demetra, La Petite, Athena, Come Together, Dalú, Mesmeri, Pirce, og mange flere. De klassiske serier fra Artemide ses stadig i inspirerende boligprogrammer og udsendelser fordi de simpelthen har ramt den ideele kombination af design og funktionalitet. Af de nye serier fra Artemide vil disse ofte fremgå i boligmagaziner og inspirationskataloger, hvor der søges nye tendenser inden for design og indretning - her imødekommer Artemide designelskernes søgen efter nye spændende former og materialer.

Hvilken lyskilde skal jeg vælge til min Artemide lampe?

Uanset om du skal ud og vælge din næste skrivebordslampe, eller nye loftlamper og pendler til stuen, så kan vi hjælpe dig med, at beslutte hvilken lyskilde du skal vælge til din Artemide lampe. Langt de fleste af lamperne fra Artemide har integreret LED. De lamper hvor LED ikke er integreret, hjælper vi hos Jensen Company gerne med at finde den rette LED-pære til din nye Artimede lampe, så du kan komme godt fra start med god lyskvalitet. Vi forhandler kun LED-pærer i højeste kvalitet og du er derfor sikret det bedste når du køber hos os. Ønskes en dæmpbar belysning kan der bruges en 3-trins-pære til at indstille lysstyrken til ens behov eller til at skabe en hyggelig stemning med dæmpet lys om aftenen. Jensen Company forhandler også Philips Hue LED-pærer, som passer i langt de fleste Artimede lamper og som også kan integreres med hjemmets smartsystem.


Viser butikker tættest på