Atom Trio loftlampe - Opal

999,00 DKK
Slut Maj Forventet levering:
Varenr
5705639740154

Atom loftlampe - Opal

Halo Design er grundlagt af Michael Waltersdorff der bare 18 år gammel, sprang ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men skiftede senere navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange designerlamper kan findes i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lys baseret på den nyeste teknologi.

Atom loftlampe med 3 opal farvede glas

Atom loftlampen fra danske Halo Design har et smukt og stilrent design, der passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. De smukke glaskupler i en flot mat hvid, er mundblæste og er derfor hver især et unikt stykke håndværk, med sin egen historie.
Den utrolig flotte loftlampe tager sig særdeles godt ud, i eksempelvis spisestuen, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene og giver rummet en god belysning. Det funktionelle design som Atom har, gør den også som et oplagt valg i entréen, hvor familien ofte er samlet tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen, hvor god belysning er vigtig, når alle skal finde det rigtige overtøj. Ydermere tager Atom loftlampen sig også godt ud som belysning i soveværelset hvor man også kan sætte den rette stemning med dæmpbare LED-pærer.

Lyskilde til Atom loftlampen

Atom loftlampen bruger 3 stks. G9 pærer. Vi anbefaler altid LED pærer, da de er meget mere holdbare end standard pærer og har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe pærer med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre trin, så du kan skabe en hyggelig stemning om aftenen, eller ikke ønsker fuld belysning en tidlig morgen eller sen aften. Pæren med memory funktion husker den seneste indstilling den har været på i længst tid, og tænder på den samme indstilling igen.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Mundblæst glas, metal
Farve: Hvidt opalglas og sort metal
Diameter: Ø26 cm.
Glasdiameter: 10 cm.
Højde: 16 cm.
Lyskilde: 2 x G9 – maks 28 W.
Ledningslængde: 200 mm. sort stofledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Atom Trio loftlampe - Opal
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom Trio loftlampe - Opal
Viser butikker tættest på