Atom langbord Mini - Opal

Special pris 2.249,25 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639738755

Atom Langbord Mini - Opal

Halo Design er grundlagt af Michael Waltersdorff der var bare 18 år gammel da han sprang ud som selvstændig iværksætter. Dengang hed firmaet Halo Tech, men skiftede senere navn til Halo Design, som vi kender det i dag. I dag har Halo Design eksisteret i mere end 25 år og deres mange designerlamper kan findes i hele Europa. Halo Designs vision er at skabe funktionelle designløsninger, med lys baseret på den nyeste teknologi.

Atom langbords pendel med 6 glas

Atom langbord Mini fra danske Halo Design har et smukt og stilrent design, der passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. Atom langbords pendlen er samtidig særdeles funktionel, da de tre fleksible arme alle kan drejes, så du kan justere lysets retning efter behov.
De smukke glaskupler i en flot mat hvid, er alle mundblæste og er derfor hver især et unikt stykke håndværk, med sin egen historie.
Den utrolig flotte langbordspendel tager sig særdeles godt ud, over eksempelvis familiens spisebord, hvor lyset spredes på en måde der er behageligt for øjnene. Det funktionelle design som Atom har, gør den også som et oplagt valg i multirummet, hvor mange projekter foregår, og alle skal have lys. Ydermere tager Atom langbords pendlen sig også godt ud som belysning hen over køkkenbordet, hvor god belysning er et must i hjemmets vigtigste rum.

Lyskilde til Atom langbords pendel

Atom langbordspendlen bruger 6 stks. G9 pærer. Vi anbefaler altid LED pærer, da de er meget mere holdbare end standard pærer og har et lavere energi forbrug. Det er muligt at tilkøbe pærer med tre-trins funktion, der dæmper belysningen i tre trin, så du kan skabe en hyggelig stemning til middagen, eller ikke ønsker fuld belysning en tidlig morgen eller sen aften.
 
Specifikationer:
Brand: Halo Design
Materiale: Mundblæst glas, metal
Farve: Hvidt opalglas og sort metal
Diameter: 30 cm.
Glasdiameter: 10 cm.
Længde: 80 cm.
Lyskilde: 6 x G9 – maks 28 W.
Ledningslængde: 500 mm. sort stofledningWrite Your Own Review
Du anmelder:Atom langbord Mini - Opal
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Atom langbord Mini - Opal
Viser butikker tættest på