Asteria Pendel Gul

Special pris 1.399,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302021751

UMAGE Asteria Pendel – Gul med messignfarvet top

Asteria Pendel er en enkel, sofistikeret og stilfuld pendel fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Asteria lampen er fremstillet i aluminium og stål og fås i 6 forskellige, og særdeles flotte farver: antracit grå, rød, blå, grøn, gul og en cremet hvid. Denne model har en smuk gul finish og en fin messingfarvet top af aluminium, der står godt til den gule farve.

Denne pendel fra UMAGE giver mange muligheder i hjemmets indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over kommoden i stuen. Selve pendlen er slank og minimalistisk i sit udtryk, men samtidig er det en funktionel lampe, da den er med indbygget og dæmpbar LED-panel.

Asteria Pendlen er et perfekt valg ind i en nordisk boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Gul med messingfarvet detalje
Diameter: 43 cm.
Højde: 4 cm.
Lyskilde: Indbygget LED – dæmpbar.
Kelvin: 3000 K
Lumen: 1500 lm.
Ledning: 2 meter ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Pendel Gul
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Pendel Gul
Viser butikker tættest på