Asteria Pendel Grøn

Special pris 1.245,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
Levering: uge 37
Varenr
5710302021539

Lager i butikker

Indlæser lager...

UMAGE Asteria Pendel – Grøn

Asteria Pendel er en slank, sofistikeret og stilfuld pendel fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Pendlen har et minimalistisk design, samtidig med at det er en yderst funktionel lampe, da den har et integreret dæmpbart LED-panel. Asteria Pendlen er fremstillet i stål og aluminium og fås i 6 forskellige, og særdeles flotte farver: gul, antracit grå, rød, blå, grøn og en cremet hvid. Pendlen fås her i en moderne grøn farve.

Denne pendel fra UMAGE giver mange muligheder i hjemmets indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over kommoden i stuen. Asteria Pendlen er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Grøn
Diameter: 43 cm.
Højde: 4 cm.
Lyskilde: Indbygget LED – dæmpbar.
Lumen: 1500 lumen
Kelvin: 3000 kelvin
Ledning: 2 meter ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Pendel Grøn
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Pendel Grøn
Viser butikker tættest på