Asteria Pendel Blå

1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5710302021546

UMAGE Asteria Pendel – Blå

Asteria Pendel er en slank, sofistikeret og stilfuld pendel fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Pendlen har et slankt og enkelt design, samtidig med at det er en yderst funktionel lampe, da den er med indbygget og dæmpbar LED-panel.Asteria Pendlen er fremstillet i stål og aluminium og fås i 6 forskellige, og særdeles flotte farver: antracit grå, rød, gul, blå, grøn og en cremet hvid. Denne variant har en spændende blå farve.

Denne pendel fra UMAGE giver mange muligheder i hjemmets indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over kommoden i stuen. Asteria Pendlen er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Blå
Diameter: 43 cm.
Højde: 4 cm.
Lyskilde: Indbygget LED – dæmpbar.
Kelvin: 3000 k.
Lumen: 1500 lm.
Ledning: 2 meter ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Pendel Blå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Pendel Blå
Viser butikker tættest på