Asteria Pendel Grå

Special pris 1.495,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302021522

UMAGE Asteria Pendel – Antracit Grå med messingfarvet top

Asteria Pendel er en slank, sofistikeret og stilfuld pendel fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i den skandinaviske stil, og pendlen er primært designet til fremtiden.

Asteria Pendlen er fremstillet i stål og aluminium og fås i 6 forskellige, og særdeles flotte farver: antracit grå, gul, rød, blå, grøn og en cremet hvid. Dette er den grå model med en flot messingfarvet top i aluminium. Selve pendlen er slank og minimalistisk i sit udtryk, men samtidig er det en funktionel lampe, da den er med indbygget og dæmpbar LED-panel.

Denne pendel fra UMAGE giver mange muligheder i hjemmets indretning. Hæng den eventuelt over spisebordet, enkeltvis eller i klynger, over køkkenbordet eller over kommoden i stuen. Asteria Pendlen er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med andre lamper fra UMAGE.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Stål og aluminium
Farve: Antracit grå og messingfarvet detalje
Diameter: 43 cm.
Højde: 4 cm.
Lyskilde: Indbygget LED – dæmpbar.
Kelvin: 3000 k.
Lumen: 1500 lm.
Ledning: 2 meter sort ledning medfølger.

Write Your Own Review
Du anmelder:Asteria Pendel Grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Asteria Pendel Grå
Viser butikker tættest på