Arigato Væglampe Sort

Bedømmelse:
100% of 100
2.699,00 DKK
1 - 3 hverdage
Varenr
AR-W

Arigato væglampe Sort

Yderst fleksibel væglampe med en imponerende rækkevidde og funktionelt lys i et smukt og simplistisk design.

Den smukke væglampe fra Arigato serien består af to fleksible arme på hver 35 cm, hvilket giver lampen en rækkevidde på over 70 cm fra væggen. En af lampens bedste egenskaber er dens fleksibilitet, som gør det muligt at indstille armene, som du ønsker, mens lampens hoved kan roteres, så det lyser i den ønskede retning. Lampen kan derfor både foldes ud fra væggen, opad eller nedad, og foldes ind mod væggen, så den fylder utroligt lidt i rummet. Med lampens bevægelige hoved, kan du tilpasse lyset til at lyse nedad, som de fleste væglamper på arm, men det er også muligt at vende hovedet, så lyset står ind mod væggen eller loftet. Flesikibliteten gør det muligt at skabe mange spændende udtryk med én lampe.

Væglampen er blændfri da lyskilden er skjult bag en enkelt designet afblænder. Lyset reflekteres og spredes fra lampen via den hvide, blanke inderside, og dette giver et diffust, funktionelt lys, som er optimalt til læsning. Vi anbefaler at udstyre lampen med en LED-lyskilde for det bedste lys, og du kan her selv vælge en pære med en lumen efter dit ønske og behov.

Væglampen er god ved stuens læsekrog og over skrivebordet, men det smukke og fleksible design gør den også passende til en spændende og anderledes indretning over køkkenbordet, i entreen eller som sengelampe i soveværelset.


Arigato er en spændende designserie fra kroatiske GroupaProducts, og serien indeholder også gulvlamper, loftlamper, bordlamper og pendel.

Arigato lampens krop er lavet af stålrør og hovedet er i aluminium. Fås i både sort og hvid.

Materiale: Stål og aluminium
Mål: Base Ø10 cm
Længde, arm: 2x35 cm
Rækkevidde: 70 cm
Skærm: Ø22 cm
Lyskilde: E27 pære max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Væglampe Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Væglampe Sort

Populære Grupa produkter

 1. Arigato Loftlampe Hvid
  2.649,00 DKK
 2. Arigato Væglampe Sort
  2.699,00 DKK
 3. Baluna Bordlampe
  3.299,00 DKK
 4. Arigato Bordlampe S Sort
  3.249,00 DKK