Arigato Pendel Alu, ø45

2.999,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
AR-P-LRW

Arigato Pendel, Alu

Arigatopendlen er del af en spændende designserie fra kroatiske Groupa Products, hvor funktionalitet møder simplicitet, som passer godt til den skandinaviske indretning.

Arigato pendlen er en klassisk, trendy pendel i et minimalistisk og enkelt design der passer ind i de fleste hjem. Denne pendel har et råt industrielt look med sin aluminium-farvede skærm. Arigato pendlens hoved har en enkelt designet afblænder monteret foran lyskilden, og lampen er derfor specielt velegnet over spisebordet, da den giver et diffust lys nedad uden blænding. Den er desuden smuk i en læsekrog i stuen eller over køkkenbordet, hvor den kan give et funktionelt og brugbart lys.
Arigato-serien er blevet udvidet over tid og strejker sig over mange typer lamper. Der er versioner i både pendel, loft, væg, gulv og bordlamper, som gør Arigato-serien til et ideelt valg uanset hvad man søger.
Som lyskilde anbefaler vi, at du benytter en LED pære, og du kan her vælge om du vil benytte en pære med høj eller lav lumen afhængigt af hvor lampen skal hænge. Lampeserien indeholder også gulvlamper, loftlamper, bordlamper og væglamper.
Arigato lampen er lavet i aluminium. Fås også i sort og hvid.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Aluminium

Skærm: Ø45 cm
Lyskilde: E27 pære max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Pendel Alu, ø45
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Pendel Alu, ø45
Viser butikker tættest på