Arigato Loftlampe to-armet Hvid

4.499,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
AR-C2W

Arigato loftlampe med to arme Hvid

Skøn og fleksibel loftlampe i spændende innovativt design med et utal af anvendelsesmuligheder.

Med denne tvearmede loftlampe fra Arigato serien er det dig, der styrer lyset. Hver arm har to led på hver 35 cm, og dette giver en stor rækkevidde og utroligt god fleksibilitet. Armene kan drejes og indstilles efter ønske, og de to lampehoveder kan roteres, så lyset kan rettes hvorhen, du ønsker det. Det er en utroligt praktisk lampe, der gør det muligt at nytænke hvordan en loftlampe kan bruges, og den ser samtidigt helt fantastisk ud.

Begge hoveder har en skjult lyskilde, som er placeret bag en enkelt designet afblænder. Lampens indirekte og funktionelle lys spredes via reflektering fra den hvide, blanke inderside på hver af lampens hoveder. For at opnå det bedste lys anbefaler vi at udstyre lampen med LED-lyskilder. Derved får du et skønt lys der er optimalt til læsning.

Da lampens har to hoveder, er det muligt at bruge lyset som en vigtig del af indretningen, og stadig som en funktionel lyskilde i hjemmet. Det skaber mange anvendelsesmuligheder, og det kunne for eksempel være; Belysning af kunst på væggen og over spisebordet, som læselampe i hyggehjørnet og lys vendt op mod loftet, arbejdslampe over skrivebordet, i entreen eller i køkkenet over køkkenbordet.

Arigato er en helt ny serie fra kroatiske GroupaProducts. Lampeserien indeholder også gulvlamper, pendler, bordlamper og væglamper.

Arigato lampens krop er lavet af stålrør og hovedet er i aluminium. Fås i både sort og hvid.

Materiale: Stål og aluminium
Mål: Base Ø20cm
Rækkevidde: To arme af 70 cm
Skærme: Ø22 cm
Lyskilde: To stk. E27 pærer max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Loftlampe to-armet Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Loftlampe to-armet Hvid

Populære Grupa produkter

 1. Arigato Bordlampe S Sort
  3.249,00 DKK
 2. Arigato Loftlampe Hvid
  2.649,00 DKK
 3. Arigato Væglampe Sort
  2.699,00 DKK
 4. Baluna Bordlampe
  Special pris 2.606,00 DKK Normalpris 3.299,00 DKK
Viser butikker tættest på