Arigato Gulvlampe to-armet Hvid

5.749,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
AR-F2W

Arigato to-armet gulvlampe Hvid

Tvearmet gulvlampe, som med sit simplistiske design er yderst fleksibel. Gulvlampen er perfekt som læselampe ved stuens lænestol eller som flot og anderledes belysning ved skrivebordet

Den tvearmede gulvlampe fra Arigato serien ser ikke blot fantastisk ud, den er også super anvendelig. De to arme har hver to justerbare led på 30 og 35 cm, hvilket gør lampen meget funktionel og mulig at tilpasse til rummets behov. Dette giver en meget fleksibel lampe med en stor rækkevidde, og da lampens to hoveder også kan drejes, kan lysets retning indstilles efter ønske. Lampens højde gør den perfekt som læselampe ved skrivebordet eller som lampe i stuens læsekrog.

Lampens hoveder har en enkelt designet afblænder, som sættes over lyskilden. Lyset fra lyskilden reflekteres på den blanke, hvide inderside som spreder lyset fra lampen flot. Vi anbefaler at udstyre lampen med en LED-lyskilde for at få det bedste lys, og du kan her tilpasse lumen til dit behov for lys.


Arigato er en helt ny serie fra kroatiske GroupaProducts. Lampeserien indeholder også væglamper, loftlamper, pendel og bordlamper.

Arigato lampen har en stålrørs krop og hoved i aluminium. Fås i både sort og hvid farve.

Materiale: Stål og aluminium
Mål: Base Ø30cm, stander 109 cm
Rækkevidde: To arme af 65 cm
Skærm: Ø22 cm
Lyskilde: To stk. E27 pære max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Gulvlampe to-armet Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Gulvlampe to-armet Hvid
Viser butikker tættest på