Arigato Gulvlampe Hvid

3.999,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
AR-FW

Arigato gulvlampe Hvid

Arigato er en håndlavet fleksibel og funktionel lampe. Lampens arm er sammensat af flere led og vinklerne kan nemt tilpasses, hvilket gør lampen meget fleksibel. Den er derfor velegnet som både arbejds- og læse lampe med et funktionelt lys uden blænding.

Arigato gulvlampen har en god højde og rækkevidde, hvilket gør den anvendelig både som læselampe ved skrivebordet, eller som den primære belysning i læsekrogen. Lampen har en stilet afblænder placeret foran lyskilden, og lampen er derfor blændfri. Lyskildens lys reflekteres på den glatte, hvidlakerede inderside, hvilket giver et brugbart og funktionelt lys. Vi anbefaler en LED-lyskilde til lampen for at få det bedste lys, og afhængigt af dit behov for lys, kan du vælge en lyskilde med høj eller lav lumen.

Arigato lampen har en krop i stålrør og hoved i aluminium. Den fås i både sort og hvid. Lampens simplistiske og funktionelle design gør den passende i den moderne skandinaviske indretning, og den er et flot input i læsehjørnet, ved skrivebordet, ved sofaen og i hjørnet af spisestuen.

Arigato er en helt ny serie fra kroatiske GroupaProducts. Lampeserien indeholder også væglamper, loftlamper, pendel og bordlamper.

Materiale: Stål og aluminium
Mål: Base Ø25 cm, stander 109 cm
Længde, arm: 30 + 35 cm
Rækkevidde: 80 cm
Skærm: Ø22cm
Lyskilde: E27 pære max 70 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Arigato Gulvlampe Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Arigato Gulvlampe Hvid

Populære Grupa produkter

 1. Arigato Bordlampe S Sort
  3.249,00 DKK
 2. Arigato Loftlampe Hvid
  2.649,00 DKK
 3. Arigato Væglampe Sort
  2.699,00 DKK
 4. Baluna Bordlampe
  Special pris 2.606,00 DKK Normalpris 3.299,00 DKK
Viser butikker tættest på