Archi T2 Bordlampe Sort/Guld

2.290,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5711389400231+940041

Nordic Living Archi T2 Bordlampe - Sort/Guld

Ikonisk arkitektlampe, som har et smukt og funktionelt design.

Denne bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (blå, hvid, grøn, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi til det idelle valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af indretningsstile, hvad end det er på kontoret, i stuens læsekrog eller som sengebordslampe.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der hjælper med koncentrationen og fukuset, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Denne model er større end det ligner ud fra billedet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Sort/Guld
Diameter: 20
Højde: 50 cm
Lyskilde: E27 - maks 46 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T2 Bordlampe Sort/Guld
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T2 Bordlampe Sort/Guld
Viser butikker tættest på