Archi T1 Bordklemme Junior Sea Blue

Archi T1 Bordklemme Junior Sea Blue

Archi T2 Bordklemme Hvid

Archi T2 Bordklemme Hvid

Archi T2 Bordlampe Mat Hvid

Special Price 2.040,00 DKK Normalpris 2.290,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5711389400200+940040

Nordic Living Archi T2 Bordlampe - Hvid

Ikonisk arkitektlampe fra Nordic Living, som har et stilet og funktionelt design.

Denne elegante bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (blå, hvid, grøn, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi til det idelle valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af indretningsstile, hvad end det er på kontoret, i hjemmets læsekrog eller som sengelampe.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der hjælper med koncentrationen og fukuset, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Denne model er større end det ligner ud fra billedet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi-familien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Hvid
Diameter: 20
Højde: 50 cm
Lyskilde: E27 - maks 46 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T2 Bordlampe Mat Hvid
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Archi T2 Bordlampe Mat Hvid