Archi T2 Bordklemme Hvid

Special pris 1.395,00 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400200+940125

Light-Point Archi T2 Arkitektlampe til bordet Mat Hvid

Ikonisk bordlampe, som ikke blot ser fantastisk ud - den er ligeså funktionel som den er smuk.

Denne bordlampe med klemme uden base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (blå, hvid, grøn, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi til det oplagte valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af boligindretning, hvad end det er på arbejdsværelset, i stuens læsekrog eller som sengelampe.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der kan holde fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Denne model er større end det ligner ud fra billedet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele serien og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Hvid
Diameter: 20
Højde: 50 cm
Lyskilde: E27 - maks 46 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T2 Bordklemme Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T2 Bordklemme Hvid
Viser butikker tættest på