Archi T1 Bordklemme Junior Sea Blue

Special pris 1.195,00 DKK Normalpris 1.495,00 DKK
1 - 3 hverdage. Forventet levering:
Varenr
5711389400378+940175

Nordic Living Archi T1 Junior Bordklemme - Sea Blue

Stilrent og funktionel arkitektlampe fra danske Nordic Living

Denne ikoniske bordlampe på klemme har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 8 farvevariationer (blå, hvid, grøn, grå, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi til det idelle valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer perfekt ind i alle indretningsstile, hvad end det er på arbejdsværelset, i stuens læsekrog eller som sengebordslampe.

Archi T1 er den mindste model i serien, men lampen fås også i en større model, som hedder Archi T2. Lamperne fås både på base og på klemme.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der kan holde fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-lyskilder er mildere ved øjnene end traditionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Sea Blue
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Bordklemme Junior Sea Blue
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Bordklemme Junior Sea Blue
Viser butikker tættest på